Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Purosangue θα ήταν ονειρεμένο pick up

Ελλάδα 2:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Purosangue θα ήταν ονειρεμένο pick up

ΝΕΑ

Η Purosangue θα ήταν ονειρεμένο pick up

ΝΕΑ

Με την Purosangue, η Ferrari μπήκε στο «χορό» των premium SUV επιδόσεων και φυσικά, «άνοιξε την όρεξη» στους φαντασιόπληκτους που θα την ήθελαν και pick up.

Advertisement
Advertisement

Το ψηφιακό σκίτσο με την υπογραφή X-Tomi Design, δείχνει το ιδανικό ημιφορτηγό για τους petrolheads.

Η απόδοση της Purosangue που έχουμε εδώ, ε ίναι ουγγρικής σύλληψης και δημιουργίας απεικονίζοντας ένα δίθυρο ημιφορτηγό. Φυσικά δε χρειάζεται να αναφέρουμε πως είναι απλά αδύνατο να δούμε ένα τέτοιο μοντέλο στις γραμμές παραγωγής στο Maranello αλλά πάλι δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως ως ιδέα, δεν μας χαλάει. Το προφίλ της Purosangue φαίνεται να ταιριάζει πολύ στη συγκεκριμένη σχεδιαστική φιλοσοφία του αυτοκινήτου με καρότσα και ιδιαίτερα κεκλιμένο παρμπρίζ, κάτι που έχουμε ξαναδεί και στην περίπτωση του Hyundai Santa Cruz.

Advertisement
Advertisement

Η δυναμική του κινητήρα, σε ένα τέτοιο αμάξωμα που λογικά θα είναι και πολύ ελαφρύτερο από το SUV αμάξωμα, θα είχε ενδιαφέρον. Ο V12 των 6,5 λίτρων με τους 715 ίππους και τα 716 Nm ροπής, φυσικά και θα προσέφερε ακόμα καλύτερη επίδοση στην επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, από τα 3,3 δευτερόλεπτα που αναφέρει η Ferrari για την Purosangue. Για την οποία, αξίζει να πούμε με την ευκαιρία, πως απολαμβάνει ήδη μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες, η οποία θα καλυφθεί με μια παραγωγή της τάξης των 3.000 μονάδων το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari SP51: Mία και μοναδική!
Πήγε να αγοράσει Ferrari αλλά… του κάηκε στη δοκιμή (+video)
«Διαβολική» νέα Lamborghini Urus S

Advertisement

 

 

Advertisement