Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η πρώτη ηλεκτρική Lamborghini δεν θα είναι SUV

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πρώτη ηλεκτρική Lamborghini δεν θα είναι SUV

Mobility

Η πρώτη ηλεκτρική Lamborghini δεν θα είναι SUV

Mobility

Ένα τετραθέσιο GT θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Lamborghini, σε αντίθεση με τις πρώτες «προβλέψεις» που έκαναν λόγο για ένα ακόμα SUV.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Lamborghini πιθανότατα θα είναι ένα grand tourer με 2+2 θέσεις που θα μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Stephan Winkelmann, το πολυαναμενόμενο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο «θα είναι ένα νέο στυλ αμαξώματος, γιατί αυτό που λείπει από τη σειρά σήμερα είναι ένα GT 2+2 και νομίζω ότι μια τέτοιο προσθήκη στη γκάμα θα ήταν πολύ καλή δίπλα στα δύο super sport αυτοκίνητα και το SUV». Σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της Lamborghini θα ήταν SUV αλλά κάτι τέτοιο απορρίφθηκε.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αναφορικά με τους χρόνους παρουσίασης του νέου αυτού μοντέλου που θα παραπέμπει στο πρωτότυπο Estoque (που έχουμε στις φωτογραφίες), καθώς επίσης και κάποια πρόβλεψη για την παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής. Σίγουρα πάντως το μοντέλο αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό βήμα για το ηλεκτρικό μέλλον της Lamborghini, που έχει δηλωμένο στόχο τον περιορισμό στο μισό του μέσου όρου των εκπομπών ρύπων της γκάμας της, έως το 2025, κάτι που σημαίνει πως όλα τα μοντέλα της θα «εξηλεκτριστούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε πότε θα αποσυρθεί από την κυκλοφορία το παλιό αυτοκίνητό σας
Αυτοκίνητο με συνδρομή; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Κι άλλες λεπτομέρειες για τη νέα Lancia Stratos!