Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες teaser εικόνες του νέου VW Arteon

Ελλάδα 10:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πρώτες teaser εικόνες του νέου VW Arteon

ΝΕΑ

Οι πρώτες teaser εικόνες του νέου VW Arteon

ΝΕΑ

H VW δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες του νέου Arteon που θα μας παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το νέο μοντέλο της VW θα στηριχτεί πάνω στο Passat, ενώ θα έχει πολλά κοινά με το πρωτότυπο Sport Coupe Concept GTE του 2015. Από τις teaser εικόνες που δημοσίευσε πριν λίγο η γερμανική φίρμα, διακρίνουμε τις άκρως δυναμικές και «ρέουσες» γραμμές του, που αναμένεται να μας δώσουν ένα αρκετά ελκυστικό νέο μοντέλο, ενώ παράλληλα στοιχεία από το προηγούμενο CC όπως τα πλαϊνά παράθυρα χωρίς πλαίσιο και η μεγάλη πόρτα του χώρου αποσκευών, αναμένεται να υιοθετηθούν και πάλι.

Έτσι, στο εμπρόσθιο μέρος παρατηρούμε τα διπλά φωτιστικά σώματα, όπου το χώρισμά τους αποτελεί φυσική συνέχεια της μάσκας, ενώ πίσω, το πορτ μπαγκάζ διακρίνεται για τα μυώδη χαρακτηριστικά  του και την ενσωματωμένη αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις διαστάσεις ή τα μηχανικά μέρη του Arteon. Ωστόσο περιμένουμε ένα αμάξωμα με μήκος που θα ξεπερνά τα 5 μέτρα, κινητήρες τούρμπο βενζίνης, υβριδική plug-in έκδοση και σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης στον εξοπλισμό του μοντέλου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε στις αρχές Μαρτίου, όπου το νέο VW Arteon θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.