Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες της ηλεκτρικής EQS

Ελλάδα 7:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πρώτες φωτογραφίες της ηλεκτρικής EQS

ΝΕΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες της ηλεκτρικής EQS

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φακός συλλαμβάνει για πρώτη φορά το μοντέλο που αναμένεται να είναι η ναυαρχίδα της ηλεκτρικής φίρμας EQ της Mercedes-Benz.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της EQC, του πρώτου μοντέλου της ανεξάρτητης ηλεκτρικής μάρκας EQ της Mercedes-Benz. Για πρώτη φορά όμως συλλαμβάνεται σε φάση δοκιμών και το μεγάλο μοντέλο EQS που εικάζεται πως θα είναι η ναυαρχίδα της γκάμας των ηλεκτρικών μοντέλων του γερμανού κατασκευαστή.

Το αυτοκίνητο δοκιμών ήταν φυσικά καλυμμένο και ιδιαίτερα έντονο καμουφλάζ και παρά το γεγονός πως οι αναλογίες του μαρτυρούν ένα stationwagon ή ένα shooting brake αμάξωμα, το πιθανότερο είναι κάτω από αυτές να κρύβεται ένα μεγάλο τετράθυρο κουπέ. Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται και από στοιχεία όπως η έντονη κλίση του παρπρίζ αλλά και το μικρό ύψος των γυάλινων επιφανειών που συνήθως συναντάμε σε κουπέ αμαξώματα.

Η Mercedes δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με την EQS όπως ο υπεύθυνος εξέλιξης της μικρότερης EQC σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε τονίσει πως η EQS θα έχει την πολυτέλεια της S-Class αλλά θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο. Η έλευσή του αναμένεται μέσα στο 2020.

Advertisement
Advertisement

2021-mercedes-benz-eqs-spy-shots34567654harpi640