Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρεμιέρες της Porsche στη Γενεύη

Ελλάδα 18:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρεμιέρες της Porsche στη Γενεύη

ΝΕΑ

Οι πρεμιέρες της Porsche στη Γενεύη

ΝΕΑ

Όλοι οι κατασκευαστές ετοιμάζουν δυνατά χαρτιά για την επικείμενη 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης αφού είναι ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της αυτοκίνησης παγκοσμίως και το σημαντικότερο για την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Έτσι και η Porsche που σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει στο περίπτερό της, αναμένεται να παρουσιάσει δύο μοντέλα. Το ένα θα είναι φυσικά η 718 Boxter που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, που προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με δίλιτρο κινητήρα 296 αλόγων και έναν ακόμα 2.5lt που προσφέρει 345 άλογα. Αμφότεροι συνεργάζονται είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με PDK. Σύμφωνα με κάποια μέσα, οι Γερμανοί δεν αποκλείεται να μας δείξουν και την κουπέ εκδοχή του εν λόγω μοντέλου, πράγμα που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εκτός της 718, η Porsche έχει προαναγγείλει ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που όλα δείχνουν πως θα είναι η 911 R. Μία κορυφαία εκδοχή της 911 που θα βασίζεται στην GT3 και αναμένεται να φορά τον 4λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα που είδαμε στην GT3 RS, με απόδοση που εκτιμάται πως θα ξεπερνά τα 500 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα, την προσεχή Τρίτη, 1η Μαρτίου, που είναι η ημέρα Τύπου στην Έκθεση της Γενεύης.