Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche Boxster θα παραμείνει η βάση

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche Boxster θα παραμείνει η βάση

ΝΕΑ

Η Porsche Boxster θα παραμείνει η βάση

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, τελικά η Porsche δεν εξελίσσει ένα νέο entry-level μοντέλο με την Boxster να παραμένει στην βάση της γκάμας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Οι πληροφορίες βασίζονται σε δηλώσεις που έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche Βορείου Αμερικής, ο Detlev von Platen ο οποίος ξεκαθάρισε πως στα άμεσα πλάνα της εταιρίας δεν περιλαμβάνεται η εξέλιξη και παραγωγή ενός οικονομικότερου μοντέλου.

Το τελευταίo διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία γύρω από τη παραγωγή ενός μοντέλου που θα τοποθετείτο κάτω από την Boxster, ως μια άλλη 718 του παρελθόντος. Τελικά, μετά από πολλές συζητήσεις τα στελέχη της Porsche αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην εξέλιξη και παραγωγή ενός φτηνότερο μοντέλου και να εστιάσουν προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, μετά την επιτυχία της 918 Spyder, στην γερμανική φίρμα εξετάζουν πολύ σοβαρά την παραγωγή μίας Porsche 988 που θα μπορεί επιτέλους να δει στα ίσα μία Ferrari (προφανώς, στα μέτρα της 458 Italia). Ένα status που δεν έχουν ακόμη καταφέρει να φτάσουν οι Γερμανοί, μιας και παρά τις ταλαιπωρίες που έχει περάσει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, έχει να καυχιέται για το “σηκωμένο αλογάκι” της.