Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Porsche αποκάλυψε το νέο της σύστημα πολυμέσων

Ελλάδα 2:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche αποκάλυψε το νέο της σύστημα πολυμέσων

Mobility

Η Porsche αποκάλυψε το νέο της σύστημα πολυμέσων

Mobility

Η Porsche ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει το σύστημα πολυμέσων σε ορισμένα από τα μοντέλα της, με σημαντικά αναβαθμισμένη εμφάνιση αλλά και λειτουργικότητα.

Advertisement
Advertisement

Στην έκτη γενιά του, το σύστημα ψυχαγωγίας και πολυμέσων της Porsche θα προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και εξαιρετικής αισθητικής εμφάνιση.

Οι λάτρεις της μουσικής και των podcast που οδηγούν 911, Cayenne, Panamera και Taycan θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το PCM 6.0, το οποίο μεταξύ άλλων, δίνει άμεση πρόσβαση στο Spotify. Οι πελάτες μπορούν να συνδέσουν τον λογαριασμό τους απευθείας με το όχημά τους, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Porsche για να έχουν άμεση σύνδεση σε όλες τις μορφές διασύνδεσης πολυμέσων.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα απαιτούμενα δεδομένα περιλαμβάνονται στο Porsche Connect και η εφαρμογή εμφανίζει όλες οι λίστες αναπαραγωγής, καθιστώντας τις διαθέσιμες στο αυτοκίνητο. Οι ιδιοκτήτες της Taycan θα επωφεληθούν από έναν ενημερωμένο χάρτη που θα φροντίζει για την ενημέρωση σχετικά με την φόρτιση του αυτοκινήτου στη διαδρομή προς τον επιθυμητό προορισμό. Ένας βελτιστοποιημένος αλγόριθμος δίνει προτεραιότητα στους σταθμούς με φορτιστές από 150 kW και άνω.

Από το πρόγραμμα λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που απαιτείται για την έναρξη και τον τερματισμό της διαδικασίας φόρτισης, μέσα στο συνολικό χρόνο για την ολοκλήρωση της διαδρομής από την εκκίνηση μέχρι την άφιξη στον προορισμό. Σύμφωνα με την Porsche, αυτές οι βελτιώσεις βασίστηκαν στα σχόλια και τις ανάγκες των πελατών, προκειμένου να είναι οι καλύτερες δυνατές για κάθε περίπτωση.

Advertisement

Το PCM 6.0 έχει επίσης αναθεωρηθεί και σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνισή του. Τα νέα έγχρωμα εικονίδια διευκολύνουν την αναγνώριση των λειτουργιών, ενώ για όσους προτιμούν τις φωνητικές εντολές, η Porsche βελτίωσε και το Voice Pilot για να διευκολύνει τη χρήση τους. Το PCM 6.0 θα κυκλοφορήσει στάνταρ σε όλα τα νέα μοντέλα 911, Taycan, Panamera και Cayenne, με τη διάθεσή του στα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται να ξεκινά μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτοιμες να συναρπάσουν οι νέες Porsche Cayenne Platinum (video)
50 χρόνια Porsche Design με special παρουσιάσεις
Το Kia EV6 «ματσάρει» την Porsche Taycan Turbo S στους ελιγμούς (+video)

 

Advertisement