Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche ανατυπώνει όλα τα manuals από το 1952

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche ανατυπώνει όλα τα manuals από το 1952

ΝΕΑ

Η Porsche ανατυπώνει όλα τα manuals από το 1952

ΝΕΑ

Το τμήμα Porsche Classic ξεκινά την επανακυκλοφορία περισσότερων από 700 owner’s manuals (βιβλία οδηγιών χρήσης), για σχεδόν κάθε παλαιό μοντέλο με το σήμα της.

Advertisement
Advertisement

 

Την δυνατότητα κάθε ιδιοκτήτης παλαιάς Porsche (αλλά και οι συλλέκτες) να έχουν το βιβλίο ιδιοκτήτη / εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης των μοντέλων από το Zuffenhausen δίνει το Porsche Classic. Τα ανανεωμένα manual ξεκινούν από την 356 του 1952 και φτάνουν μέχρι τις 911/996. Οι πελάτες μπορούν να τα βρουν σε όλες τις αντιπροσωπείες της Porsche παγκοσμίως και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Porsche Classic.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, το τμήμα Porsche Classic έχει διαθέσιμα για παραγγελία κάποια τεχνικά βιβλία στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Αυτά περιλαμβάνουν εκτεταμένες τεχνικές πληροφορίες, ρυθμίσεις και πρακτικές συμβουλές, που αφορούν τομείς όπως: Η μονάδα των ηχοσυστημάτων, οι κωδικοί χρωμάτων, κινητήρων και τα χαρακτηριστικά τους. Αναφέρονται επίσης στοιχεία όπως οι διαστάσεις, οι ρυθμίσεις για τον κινητήρα και το πλαίσιο, καθώς και οι διαστάσεις του αμαξώματος, με όλες τις λεπτομέρειες αναγνώρισης με περιγραφές, αριθμητικές τιμές και φωτογραφίες.

Με την πάροδο του χρόνου, τα αρχικά manuals φθείρονται ή πιθανότατα χάνονται, γι ‘αυτό και το Porsche Classic είχε αρχίσει την ψηφιοποίηση του αρχείου του πριν από λίγα χρόνια. Κάθε ανατύπωση αντιστοιχεί στην αρχική έκδοση όσον αφορά τον τρόπο εκτύπωσης, την εμφάνιση και την ποιότητα.

Advertisement

Τα εγχειρίδια του Porsche Classic περιλαμβάνουν εκδόσεις σε διάφορες γλώσσες και σε ορισμένες περιπτώσεις, περιλαμβάνουν διαφορετικές παραλλαγές μοντέλων. Η σειρά των φυλλαδίων περιλαμβάνει επίσης περισσότερα από 100 δελτία εγγύησης και συντήρησης, καθώς και portfolio των οχημάτων, τα οποία είναι πιστά στα πρωτότυπα.

Advertisement