Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 911 Carrera 4S της TechΑrt

Ελλάδα 22:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Porsche 911 Carrera 4S της TechΑrt

ΝΕΑ

Η Porsche 911 Carrera 4S της TechΑrt

ΝΕΑ

Με 60 επιπλέον ίππους και κάποιες επεμβάσεις κομψές μεν αλλά αρκούντως εντυπωσιακές, η TechΑrt προτείνει τις δικές τις αναβαθμίσεις για την 992 της Porsche.

Advertisement
Advertisement

 

Ξεκινώντας από το αμάξωμα, η TechΑrt προσθέτει στην 911 του 2020 ένα εμπρόσθιο spoiler με ενσωματωμένο splitter και μια διχρωμία στο αμάξωμα που το κάνει να ξεχωρίζει από απόσταση. Χωρίς να είναι κραυγαλέες, οι επεμβάσεις της TechΑrt, κάνουν την 992 να δείχνει πολύ πουσαρισμένη. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την επέμβαση, παίζουν οι εκπληκτικές ζάντες ελαφρού κράματος οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη συγκεκριμένη χρήση.

Advertisement
Advertisement

Είναι σφυρήλατες και πανάλαφρες, λέγονται TechArt Daytona II και το σχέδιό τους έλκει την έμπνευσή του από τις αντίστοιχες της 996. Η διάμετρος είναι 20 ίντσες εμπρός και 21 ίντσες πίσω. Προαιρετικά, στο κιτ της TechΑrt μπορεί να προστεθεί και η ανάρτηση που προτείνει ο βελτιωτής, με την οποία η απόσταση από το έδαφος μειώνεται κατά 30 χιλιοστά. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, η πρόταση της TechArt μπορεί να προσθέσει 60 ίππους στην Carrera 4S και 8,2 kgm ροπής στις μέγιστες τιμές της απόδοσης.

Advertisement

Αυτό σημαίνει πως η Carrera 4S της TechArt έχει ισχύ 510 ίππων και μέγιστη ροπή 62,2 kgm. Η αναβάθμιση της απόδοσης, αφορά μόνο στα προγράμματα Sport και Sport Plus, κάνοντας το αυτοκίνητο να παραμένει φιλικό και… νορμάλ, όταν είναι στο default πρόγραμμα λειτουργίας. Επιπρόσθετα, η TechArt προτείνει και ένα νέο σύστημα εξαγωγής, με αλλαγή της εξάτμισης από τις πολλαπλές του κινητήρα, έως τις απολήξεις στον πίσω προφυλακτήρα, χάρη στο οποίο ιδιαίτερα αναβαθμισμένο είναι και το soundtrack που συνοδεύει τη λειτουργία του κινητήρα.

Advertisement