Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πελάτες επιλέγουν το επόμενο supercar της Alfa Romeo

Ελλάδα 22:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πελάτες επιλέγουν το επόμενο supercar της Alfa Romeo

ΝΕΑ

Οι πελάτες επιλέγουν το επόμενο supercar της Alfa Romeo

ΝΕΑ

Ο θόρυβος για τη Milano που έγινε Junior δεν έχει κοπάσει, αλλά η μιλανέζικη εταιρεία έχει μεγάλα σχέδια.

Advertisement
Advertisement

Στις 30 Αυγούστου του 2023, η Alfa Romeo αποκάλυψε στον κόσμο το εκπληκτικό υπεραυτοκίνητό της 33 Stradale, αλλά έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι εργάζεται για το επόμενο μεγάλο project και στρέφεται στο εκλεκτό πελατολόγιό της για έμπνευση.

Την είδηση επιβεβαίωσε, στο περιθώριο της πολύκροτης παρουσίασης της Milano που έγινε… Junior, o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Jean-Philippe Imparato, τονίζοντας ότι και για την εξέλιξη της 33 Stradale οι πελάτες είχαν ουσιαστικό λόγο και ανακαλώντας και άλλα παραδείγματα από το ένδοξο παρελθόν, με εμβληματικά μοντέλα όπως η Disco Volante, η Montreal και η Club 33.

«Γύρω στις 17 Δεκεμβρίου θα παραδώσουμε την πρώτη 33 Stradale και αμέσως μετά θα ήθελα να έρθω σε εσάς (τους δημοσιογράφους) και να τους πω, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα», τόνισε ο Imparato, επιβεβαιώνοντας τον διαδραστικό χαρακτήρα του επόμενο supercar της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, τα στελέχη της μιλανέζικης μάρκας, απέφυγαν να δώσουν επιπλέον λεπτομέρειες, άλλωστε θα ήταν αρκετά πρώιμο, για το αν το επικείμενο supercar θα διατίθεται ως ηλεκτρικό ή με θερμικό κινητήρα.

Βέβαιος, πάντως, θα είναι ο συλλεκτικός χαρακτήρας του, αφού δεν πρόκειται να παραχθεί σε περισσότερες από 100 μονάδες, που θα απευθύνονται φυσικά σε λίγους εκλεκτούς και ιδιαιτέρως εύρωστους οικονομικά πελάτες.