Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Opel έχει 25.000 παραγγελίες για το Mokka

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Opel έχει 25.000 παραγγελίες για το Mokka

ΝΕΑ

Η Opel έχει 25.000 παραγγελίες για το Mokka

ΝΕΑ

Δυναμικό ξεκίνημα στην αγορά έχει κάνει το Opel Mokka, παρότι ακόμα δεν το έχουμε δει στο δρόμο. Αν και τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στις εκθέσεις των διανομέων το φθινόπωρο, έχουν ληφθεί πάνω από 25.000 παραγγελίες για το SUV σε όλη την Ευρώπη. Ισχυρή ζήτηση παρατηρείται σε χώρες όπως Γερμανία, Βρετανία, Ιταλία και Ρωσία.

Advertisement
Advertisement

Με το Mokka για το οποίο οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο, η Opel είναι η πρώτη Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που εισέρχεται στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία μικρών SUV (SUV-B). Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον 1.6 ecoFLEX με 85 kW/115 hp, ένα υπέρ-τροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα που αποδίδει 103 kW/140 hp και τον 1.7 diesel με 96 kW/130 hp.

Παρά το μικρό συνολικό μήκος των 4,28 m, το Mokka μπορεί να φιλοξενήσει με έως και πέντε άτομα, συνδυάζει μοντέρνα σχεδίαση με καινοτόμες τεχνολογίες και φέρει το εργονομικό κάθισμα που έχει πιστοποιηθεί από τον AGR – τον Γερμανικό Οργανισμό Ειδικών για την υγεία της πλάτης «Aktion Gesunder Rücken e.V.».
[nggallery id=398]
Ανάμεσα στα στάνταρ χαρακτηριστικά που αφορούν όλες τις εκδόσεις του Mokka, είναι τα Electronic Stability Control (ESC), Traction Control (TC) και τα συστήματα Hill Start Assist (HSA) και Hill Descent Control (HDC) – που βελτιώνουν την οδηγική άνεση και ασφάλεια σε ανηφόρες και κατηφόρες. Εκτός από την εμπρόσθια κίνηση (FWD), το νέο μοντέλο της Opel προσφέρεται σε εκδόσεις all-wheel drive (AWD). Η προαιρετική τεχνολογία AWD αναγνωρίζει αυτόματα τις απαιτήσεις πρόσφυσης ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες και διασφαλίζει την ιδανική κατανομή ροπής σε όλους τους τροχούς.

Το Mokka είναι το πρώτο από τρία μοντέλα που εγκαινιάζουν νέες κατηγορίες οχημάτων για τους Γερμανούς. Στο πρώτο εξάμηνο του 2013, το μικρό αυτοκίνητο πόλης, το Adam, καθώς και ένα νέο cabrio θα κάνουν ντεμπούτο στην αγορά.

air jordan 23
cheap mulberry bags
cheap toms
Hollister Pas Cher
mulberry outlet
basket jordan femme
scarpe hogan
Hollister Deutschland
cheap toms
cheap jordan shoes
michael kors outlet
toms shoes clearance
hollister online shop
mulberry outlet
toms shoes clearance
karen millen outlet
hollister france
basket louboutin
karen millen dresses
hollister pas cher
Advertisement
Advertisement