Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Novitec τουμπανιάζει και τη Maserati MC20

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Novitec τουμπανιάζει και τη Maserati MC20

ΝΕΑ

Η Novitec τουμπανιάζει και τη Maserati MC20

ΝΕΑ

Αν τα 2,9 δευτερόλεπτα που χρειάζεται η Maserati MC20 για τα 100 χλμ./ώρα σας φαίνονται πολλά, η Novitec προσφέρει την απόλυτη λύση…

Advertisement
Advertisement

Με τις επεμβάσεις της, η Novitec «βοηθάει» τον κινητήρα Nettuno της Maserati να αποδώσει 80 επιπλέον ίππους σε σχέση με την εργοστασιακή του εκδοχή.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η Maserati επέστρεψε στην κατηγορία των supercars με την MC20, της οποίας ο κινητήρας με την ονομασία Nettuno έχει όλη την τεχνολογία της F1 προσαρμοσμένη για «καθημερινή» χρήση. Η απόδοση του twin turbo V6 κινητήρα με τη χωρητικότητα των 3,0 λίτρων, είναι από το εργοστάσιο 630 ίπποι και 729 Nm ροπής. Με αυτή την ισχύ, η MC20 επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Με τις επεμβάσεις της Novitec στον κινητήρα, η απόδοση αυξάνεται στους 711 ίππους και στα 818 Nm ροπής και πλέον η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, διαρκεί 2,8 δευτερόλεπτα. Στα 200 χλμ./ώρα από στάση, το αυτοκίνητο μετά τις επεμβάσεις της Novitec, φτάνει σε 8,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 325 χλμ./ώρα. Πέραν των «τυπικών» επεμβάσεων στον κινητήρα, η Novitec προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της τη δυνατότητα επιλογής αναβαθμισμένου συστήματος εξαγωγής, που καταλήγει σε απολήξεις 100 χιλιοστών.

Η Novitec δεν θα μπορούσε να… «αφήσει ήσυχη» την αεροδυναμική του αυτοκινήτου της Maserati, επεμβαίνοντας αρκετά διακριτικά είναι η αλήθεια, προσθέτοντας μόνο ένα νέο μικρό spoiler εμπρός και μια σχετικά διακριτική αεροτομή πίσω. Αμφότερες οι προσθήκες σύμφωνα με το βελτιωτικό οίκο, βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και τη σταθερότητά του στις υψηλές ταχύτητες, σε περιβάλλον πίστας. Η εμφάνιση του αυτοκινήτου αλλάζει σημαντικά με τις νέες ζάντες (20 ιντσών εμπρός και 21 πίσω) της Vossen που προτείνει η Novitec.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Maserati GranTurismo Folgore στον δρόμο (+video)
Δείτε την Maserati MC20 να τελικιάζει (+video)
Ο ήχος της Maserati Grecale ξεσηκώνει και τον Beckham! (+video)