Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε την Maserati MC20 να τελικιάζει (+video)

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε την Maserati MC20 να τελικιάζει (+video)

ΝΕΑ

Δείτε την Maserati MC20 να τελικιάζει (+video)

ΝΕΑ

Μια Maserati MC20 ξεκινάει μια προσπάθεια να φτάσει την τελική της ταχύτητα στη Γερμανική Autobahn, στο κομμάτι που δεν υπάρχει όριο ταχύτητας.

Advertisement
Advertisement

Η Maserati MC20 δεν είναι καινούργια στην αγορά και έχει δημιουργήσει τον κύκλο των θαυμαστών που πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο του είδους.

Εκτός από αυτούς που θαυμάζουν το αυτοκίνητο, το video των ανθρώπων του AutoTopNL, έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον για όλους τους petrolheads που μπορούν να θαυμάσουν την καταιγιστική επιτάχυνση του Ιταλικού μοντέλου με τον twin turbo V6 κινητήρα που αποδίδει 621 ίππους και 730 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Από την αγαπημένη συνήθεια των συνεργατών του AutoTopNL, δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί και η MC20 που κλήθηκε σε ένα κομμάτι της Autobahn που δεν έχει όριο ταχύτητας, να δείξει αν μπορεί να φτάσει στην τελική ταχύτητα που ο κατασκευαστής ισχυρίζεται πως έχει το μοντέλο (322 χλμ./ώρα). Αν και τελικά (spoiler alert!) το αυτοκίνητο δεν φτάνει την τελική του, δε μπορούμε παρά να θαυμάσουμε το ρυθμό με τον οποίο επιταχύνει από στάση, καθώς και την ευκολία με την οποία ξεπερνά το όριο των 300 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Maserati MC20: Στην πίστα (+video)
Η Maserati MC20 Cielo το πιο ακριβό μοντέλο της Stellantis
Η Porsche 928 γιόρτασε φέτος (+video)