Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Nissan γιορτάζει την παραγωγή του 500.000ού LEAF (+vid)

Ελλάδα 10:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Nissan γιορτάζει την παραγωγή του 500.000ού LEAF (+vid)

ΝΕΑ

Η Nissan γιορτάζει την παραγωγή του 500.000ού LEAF (+vid)

ΝΕΑ

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας EV, η Nissan παρουσίασε την παραγωγή του 500.000ού LEAF του πρώτου μαζικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου 100% στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Με μισό εκατομμύριο LEAF ταξινομημένα παγκοσμίως, πελάτες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν ασταμάτητα να αγοράζουν το ηλεκτρικό όχημα μηδενικών εκπομπών της Nissan.

Το αυτοκίνητο ορόσημο επιτεύχθηκε στο εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ της Αγγλίας, σχεδόν μια δεκαετία αφότου το μοντέλο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Το εργοστάσιο έχει κατασκευάσει περισσότερα από 175.000 LEAF από τότε που άρχισε να παράγει το μοντέλο το 2013.

Το LEAF έχει κερδίσει βραβεία σε όλο τον κόσμο, όπως το Car of the Year 2011 στην Ευρώπη, το World Car of the Year 2011 και το Car of the Year Japan το 2011 και το 2012. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι πως το αυτοκίνητο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών. Το 500.000ο Leaf βρήκε τον ευτυχισμένο ιδιοκτήτη του στο πρόσωπο της Maria Jansen, στη Νορβηγία.

Advertisement
Advertisement

«Ο σύζυγός μου και εγώ επιλέξαμε να αγοράσουμε ένα Nissan LEAF το 2018 και από τότε το λάτρεψα», είπε η Jansen. “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γινόμαστε οι περήφανοι ιδιοκτήτες του 500.000ού LEAF. Το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες μας με εκτεταμένη γκάμα και βελτιωμένες τεχνολογίες”.

Το LEAF προσφέρει στους πελάτες προηγμένες τεχνολογίες για την ενίσχυση της ασφάλειας, της άνεσης και του ελέγχου στο δρόμο. Σε αυτά περιλαμβάνεται το βραβευμένο ProPILOT – ένα σύστημα που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να σταματά, να επανεκκινεί και να παραμένει στο κέντρο της λωρίδας του – και την τεχνολογία e-Pedal για οδήγηση με ένα πεντάλ.

Με περισσότερα από 14,8 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα καθαρού αέρα από το 2010, οι ιδιοκτήτες LEAF σε όλο τον κόσμο έχουν βοηθήσει στην αποτροπή περισσότερων από 2,4 δισεκατομμυρίων κιλών εκπομπών CO2.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Οδηγούμε την αγωνιστική εκδοχή του Nissan LEAF

Nissan LEAF: Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Nissan LEAF με νέες τεχνολογίες και χρώματα

Advertisement