Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Toyota Supra απέναντι στον ανταγωνισμό (video)

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Toyota Supra απέναντι στον ανταγωνισμό (video)

ΝΕΑ

Η νέα Toyota Supra απέναντι στον ανταγωνισμό (video)

ΝΕΑ

Πόσο ικανή είναι η νέα Toyota Supra όταν έχει να αντιμετωπίσει τους υποτιθέμενους βασικούς της αντιπάλους, όπως η Porsche Cayman GTS, το Audi TT RS Roadster και ένα βελτιωμένο Alpine A110;

Advertisement
Advertisement

 

Και τα τέσσερα premium σπορ μοντέλα διαθέτουν τα απαραίτητα συστατικά για να δώσουν στον οδηγό τους μία καλή δόση οδηγικής ευχαρίστησης. Ξεκινώντας από την Porsche Cayman GTS, το γερμανικό κουπέ εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο μοτέρ 2,5 λίτρων, το οποίο αποδίδει 365 ίππους και 420 Nm ροπής, ενώ όπως είναι λογικό η κίνηση βρίσκεται στους πίσω τροχούς. Το Audi TT RS Roadster «φορά» τον πεντακύλινδρο TFSI των 2,5 λίτρων και 400 PS, με την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ένα στοιχείο που του δίνει σαφώς πλεονέκτημα σε ότι αφορά την στιγμιαία απώλεια πρόσφυσης στην ευθεία (πάντα σε σχέση με τους αντιπάλους του).

Advertisement
Advertisement

Για την Toyota Supra να αναφέρουμε ότι το νέο ιαπωνικό μοντέλο μοιράζεται αρκετά μηχανικά μέρη με την BMW Z4, όπως τον εξακύλινδρο κινητήρα των 3,0 λίτρων, που με τη βοήθεια turbo αποδίδει 340 PS, με την ισχύ να μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων της ZF. Τελευταίο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό είναι το Alpine A110, το πισωκίνητο μοντέλο της ιστορικής φίρμας, που χρησιμοποιεί τον υπερτροφοδουτούμενο 1.800άρη κινητήρα, ο οποίος με τη απαραίτητη βοήθεια από τους τεχνικούς του οίκου Litchfield αποδίδει πάνω από 300 PS.

Απολαύστε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement