Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Porsche του Mark Webber

Ελλάδα 6:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Porsche του Mark Webber

ΝΕΑ

Η νέα Porsche του Mark Webber

ΝΕΑ

Ο εργοστασιακός οδηγός της Porsche και πρώην οδηγός της Formula 1 Mark Webber, είχε τη χαρά να παραλάβει μία Porsche 918 Spyder από το Τσούφενχαουζεν της Στουτγκάρδης. Αυτό το δώρο θέλησε να κάνει στον εαυτό του για τα 39α γενέθλιά του.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Η 918 Spyder του Webber είναι διαφορετική από οποιοδήποτε άλλη έχουμε δει. Αρχικά, είναι εφοδιασμένη με το προαιρετικό αεροδυναμικό πακέτο της Weissach που περιλαμβάνει χαμηλού βάρους τροχούς, καθώς και αεροδυναμικά εξαρτήματα από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων πτερυγίων στον πίσω προφυλακτήρα.

webber-porsche-918-spyder-640 e

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει πίσω αεροτομή, καθρέφτες και οροφή από ανθρακονήματα. Έντονο κόκκινο χρώμα κοσμεί το εξωτερικό του γερμανικού hypercar κάνοντας αντίθεση με τα λευκά γυαλιστερά στοιχεία γύρω από τους προβολείς, κάτω από τις πόρτες και στα πλευρικά spoiler. Το εσωτερικό του είναι ντυμένο με το κλασικό μαύρο και με άσπρες λεπτομέρειες στα καθίσματα.

webber-porsche-918-spyder-640 dwebber-porsche-918-spyder-640 f

Αμέσως μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου, ο Αυστραλός επαγγελματίας οδηγός αγώνων δεν έχασε χρόνο και το οδήγησε στο Νίρμπουργκρινγκ ως… «προπόνηση» ενόψει του 6ωρου αγώνα του WEC, όπου θα οδηγήσει την Porsche 919 Hybrid.

Advertisement

webber-porsche-918-spyder-640 cwebber-porsche-918-spyder-640 b

Δείτε πατώντας εδώ πώς κατασκευάστηκε η Porsche 918 Spyder.

Advertisement