Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Mercedes GLS με έντονο καμουφλάζ

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Mercedes GLS με έντονο καμουφλάζ

ΝΕΑ

Η νέα Mercedes GLS με έντονο καμουφλάζ

ΝΕΑ

Παρά το «βαρύ» καμουφλάζ, το ογκώδες αμάξωμα της νέας Mercedes GLS δεν κρύβεται. Το επιβλητικό SUV της Mercedes, αναμένεται να κάνει επισήμως την εμφάνισή του το 2019, με το εμπορικό του λανσάρισμα να ξεκινά ένα χρόνο μετά.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Πιθανότατα και μέχρι το τέλος του έτους που διανύουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα για την τελική μορφή του μοντέλου. Σίγουρα αναμένεται να το δούμε το 2019, με την εμπορική του πορεία να ξεκινά από το 2020. Το μεγάλο και επιβλητικό SUV της Mercedes θα έχει και έκδοση AMG για όσους θέλουν να έχουν το απόλυτο και σε χώρους αλλά και σε επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

2019-mercedes-benz-gls-boi-530

Η κορυφαία έκδοση AMG αναμένεται να παίρνει κίνηση από ένα V8 4λιτρο μοτέρ, αυτό που έχουμε δει κατ’ επανάληψη σε μοντέλα με τα τρία «μαγικά» γράμματα που υποδηλώνουν τον sport προσανατολισμό και τις κορυφαίες επιδόσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, ο κινητήρας αυτός αναμένεται να αποδίδει περίπου 600 ίππους- αλλά για την τελική εικόνα, τόσο του αυτοκινήτου όσο και των τεχνικών χαρακτηριστικών του, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο χρόνο.

2019-mercedes-benz-gls-boi-640