Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η διάδοχος της Lamborghini Aventador έφυγε με… γερανό!

Ελλάδα 19:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η διάδοχος της Lamborghini Aventador έφυγε με… γερανό!

ΝΕΑ

Η διάδοχος της Lamborghini Aventador έφυγε με… γερανό!

ΝΕΑ

Η διάδοχος της Aventador ξεκίνησε με γνήσιο ιταλικό τρόπο: το πρωτότυπο δοκιμών έμεινε στην άκρη του δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini βρίσκεται αυτή την εποχή στην φάση των πιο εντατικών δοκιμών για τον αντικαταστάτη της Aventador, η οποία με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής με κάποιο υβριδικό σύστημα.

Η εταιρία βάζει αυτή την εποχή τις τελευταίες πινελιές τόσο στο σχέδιο όσο και στα μηχανικά μέρη. Μόνο που είχε μια κλασική “ιταλική στιγμή”, καθώς οι παπαράτσι συνέλαβαν το αυτοκίνητο δοκιμών να έχει μείνει στην άκρη του δρόμου από κάποια μηχανική βλάβη.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες το αμάξωμα θα παραμείνει πιστό στο ανήσυχο πνεύμα της εταιρίας, με δάνεια από το πρωτότυπο Terzo Millennio από το 2017 στα φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας που θα χρησιμοποιεί θα είναι και πάλι ένας V12 και θα συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα με έναν -τουλάχιστον- ηλεκτρικό κινητήρα στον εμπρός άξονα.

Το αυτόματο κιβώτιο θα είναι διπλού συμπλέκτη, όπως συμβαίνει με τα άλλα πιο σύγχρονα μοντέλα της εταιρίας.

Σε ό,τι αφορά τον V12 δεν γνωρίζουμε ακόμα κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αν θα παραμείνει στα 6,5 λίτρα ή θα μειωθεί ο κυβισμός του.

Advertisement

Πάντως η ισχύς του αναμένεται να είναι αρκετά πάνω από τα 770 άλογα, καθώς είναι προφανές ότι η διάδοχος της Aventador θα πρέπει να ξεπερνά τα 830 άλογα της Ferrari 296 GTB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεύτερο teaser video για τη Lamborghini Sterrato
Έρχεται η Lamborghini LMDh (+video)
Tι κινητήρα θα έχει ο αντικαταστάτης της Lamborghini Huracan;

Advertisement