Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα και η απερχόμενη γενιά της Porsche 911

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα και η απερχόμενη γενιά της Porsche 911

ΝΕΑ

Η νέα και η απερχόμενη γενιά της Porsche 911

ΝΕΑ

Μία σπάνια εικόνα μας έρχεται από την Γερμανία, όπου πρωταγωνιστούν οι δύο τελευταίες γενιές της Porsche 911, 991.2 και 992. Έτσι μας γίνονται πιο αντιληπτές οι όποιες σχεδιαστικής φύσεως αλλαγές υπάρχουν στο νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Το νέας γενιάς γερμανικό supercar σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα αστέρια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου. Αισθητικά, είναι πλέον τόσες οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί, που ακόμα και η Porsche δεν ενδιαφέρεται να κρύψει κάτι. Αυτό που απομένει είναι μόνο κάποιες μικρές επιφάνειες του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

porsche-911-old-vs-news (1)-chariatis-530

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες μπορούμε να δούμε τη νέα 911, με κωδικό 992, βαμμένη σε κίτρινο χρώμα, να περιφέρεται στους γερμανικούς δρόμους παρέα με την τωρινό μοντέλο, σε μπλε χρώμα. Με πρώτη ματιά δεν φαίνεται τα δύο μοντέλα να έχουν μεγάλες διαφορές σε ότι αφορά την εμφάνισή τους, πέραν της ανασχεδιασμένης εμπρός μάσκας και του καπό, που διαθέτει στοιχεία από τις γενιές των μοντέλων των ’70 και ’80. Σε ότι αφορά το πίσω μέρος, οι απολήξεις της εξάτμισης έχουν μετακινηθεί πιο κοντά στο τελείωμα του προφυλακτήρα, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι μικρότερου μεγέθους.

Με βάση τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι για ακόμη μία φορά, οι Γερμανοί δεν άλλαξαν την εικόνα του θρυλικού μοντέλου, καθώς αποτελεί την ταυτότητα του, κάνοντάς το να διαφέρει δραματικά σε σχέση με τα μοντέλα του ανταγωνισμού.