Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Gemballa Avalanche είναι… τέρας!

Ελλάδα 3:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Gemballa Avalanche είναι… τέρας!

ΝΕΑ

Η νέα Gemballa Avalanche είναι… τέρας!

ΝΕΑ

Σε αυτή την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοδούμε! Ξέρουμε όμως πως σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το περίπτερο της Gemballa!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Το «παιχνίδι» της με μοντέλα της Porsche συνεχίζεται, αυτή τη φορά μεταμορφώνοντας μία 911 Turbo σε ένα εξωπραγματικό θηρίο! Το όνομά του θα είναι Avalanche, με τη Gemballa να το «δανείζεται» κι αυτό από τη γερμανική μάρκα και συγκεκριμένα από την ακραία έκδοση της 930 Turbo που είχε δημιουργηθεί πριν από 32 χρόνια!

Η Avalanche λοιπόν μοιάζει να έχει «καταπιεί» μία 911, διαθέτει μικρές σχεδιαστικές τροποποιήσεις (κυρίως στο πίσω μέρος), μεγάλη εισαγωγή αέρα στο καπό, σπόιλερ φτιαγμένα από ανθρακονήματα, τις χαρακτηριστικές της μάρκας ζάντες και μία τεράστια πίσω αεροτομή!

Advertisement
Advertisement

Όσο για την κινητήρα δύναμη, εκεί ο 3.8 lt κινητήρας έχει καταπιεί λίγο από το μαγικό φίλτρο των Γαλατών, μιας και σύμφωνα με τη Gemballa, θα προσφέρει 820 PS!

Περισσότερα θα μάθουμε όσο πλησιάζει η επίσημη πρώτη της Avelanche, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site!

Gemballa-Avalanche-b640