Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα BMW Σειρά 4 γίνεται ψηφιακό shooting brake

Ελλάδα 12:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα BMW Σειρά 4 γίνεται ψηφιακό shooting brake

ΝΕΑ

Η νέα BMW Σειρά 4 γίνεται ψηφιακό shooting brake

ΝΕΑ

Αν και οι περισσότερες ψηφιακές απεικονίσεις της νέας BMW Σειρά 4 ασχολούνται με την εικόνα που θα διαμορφωνόταν αν τα νεφρά στη μάσκα ήταν μικρότερα, η τελευταία δημιουργία από την X-Tomi Design μας προτείνει μια πιο χρηστική εκδοχή της 4άρας.

Advertisement
Advertisement

Η έλευση της νέας BMW Σειρά 4 έχει ανοίξει έναν κύκλο έντονων αντιπαραθέσεων για το αν η σύγχρονη προσέγγιση του σχεδιαστικού τμήματος της BMW σε ότι αφορά το εμπρός μέρος και ειδικά το μέγεθος των χαρακτηριστικών νεφρών στη μάσκα, βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Εν μέσω αυτών των αντιδράσεων πολλοί σχεδιαστές και καλλιτέχνες προσπαθούν να φανταστούν και την εικόνα που θα έχουν εκδόσεις που είναι δεδομένο πως θα δούμε όπως για παράδειγμα η Μ4 ή η convertible 4άρα.

Ωστόσο η τελευταία δουλειά από την X-Tomi Design κινείται σε μια διαφορετική κατεύθυνση και παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή της 4άρας που φαίνεται πως έχει εμπνευστεί από την Ζ3 Coupe του 1998. Αυτό αφήνει να εννοηθεί η επιλογή για την δημιουργία μια έκδοσης shooting brake η οποία καταφέρνει να συνδυάσει τον σπορτίφ δυναμισμό της 4άρας με μια πιο χρηστική πλευρά από αυτή που επιτρέπει ένα κλασικό κουπέ.

Advertisement
Advertisement

Βλέπουμε λοιπόν πως ο καλλιτέχνης έχει αφήσει ανεπηρέαστο το εμπρός μέρος και βέβαια την αμφισβητούμενη μάσκα και ουσιαστικά έχει επέμβει στο κομμάτι του αυτοκινήτου από τη μέση και πίσω, και ειδικότερα στην οροφή. Αυτή ουσιαστικά έχει επεκταθεί περισσότερο προς τα πίσω χωρίς όμως να χάνεται το αρκετά χαμηλό τελείωμα. Παράλληλα τα πίσω τζάμια έχουν και αυτά μεγαλώσει σε μήκος αλλά όχι σε ύψος και τελικά το αποτέλεσμα δείχνει άκρως αρμονικό και σίγουρα ιδιαίτερο, κάτι πολύ σημαντικό όταν αναλογιστούμε πως ελάχιστες προτάσεις σήμερα καταφέρνουν να προτείνουν ένα ξεχωριστό στυλ.

 

Advertisement

 

 

Advertisement