Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «μόδα» των μαύρων εκδόσεων και στο Dodge RAM

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η «μόδα» των μαύρων εκδόσεων και στο Dodge RAM

ΝΕΑ

Η «μόδα» των μαύρων εκδόσεων και στο Dodge RAM

ΝΕΑ

Έχει γίνει τάση και οι κατασκευαστές προτείνουν εκδόσεις σε ορισμένα μοντέλα με ολόμαυρες λεπτομέρειες. Σε αυτό το πνεύμα και η Dodge παρουσίασε το ολόμαυρο RAM σε περιορισμένη έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Οι ολόμαυρες εκδόσεις έχουν φύγει από τα «χέρια» των βελτιωτών και αφορούν σε πολλές περιπτώσεις εργοστασιακές προτάσεις για όσους θέλουν το δυναμισμό της συγκεκριμένης επιλογής.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Black Edition του RAM, χρεώνεται ως ένα εκλεπτυσμένο, μονοχρωματικό πακέτο εμφάνισης που απευθύνεται σε ένα σημαντικό τμήμα αγοραστών φορτηγών πολυτελείας, το μοντέλο διαθέτει μαύρη μάσκα, λαβές από μαύρες πόρτες και μαύρα στεφάνια στους προβολείς. Το σκοτεινό θέμα συνεχίζεται παντού, καθώς υπάρχουν μαύροι καθρέφτες, μαύρα σήματα περιμετρικά του αυτοκινήτου και μαύροι τροχοί αλουμινίου. Μιλώντας για τους τροχούς οι 20 ίντσες είναι η τυπική επιλογή. Στο εσωτερικό δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές αλλά η επενδύσεις των καθισμάτων στην περιορισμένη αυτή έκδοση του μοντέλου είναι από ποιοτικό –μαύρο φυσικά- δέρμα. Τα καθίσματα εμπρός είναι θερμαινόμενα/αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα, θερμαινόμενα πίσω και σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη αφής 12 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο της Dodge διαθέτει επίσης σύστημα αυτόματου διζωνικού κλιματισμού, ηχοσύστημα premium με 10 ηχεία, δερμάτινο τιμόνι και γνήσιο ξύλο σε κάποια σημεία του ταμπλό. Κάτω από το εμπρός καπό υπάρχει μια ποικιλία κινητήρων βενζίνης και ντίζελ. Ένα HEMI V8 6,4 λίτρων σύνολο διατίθεται ως βασική επιλογή και αποδίδει 416 ίππους και ροπή 59,3 kgm. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα 6λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά, Cummins turbodiesel μοτέρ το οποίο αποδίδει 375 ίππους και 117,5 kgm ροπής. Με το ίδιο σύνολο, η Dodge προσφέρει άλλη μια έκδοση, με υψηλότερη απόδοση. Στην πιο δυνατή εκδοχή, η ισχύς είναι 406 ίπποι και η ροπή 138,3 kgm!

Διαβάστε ακόμα: Αναβίωση για το Dodge Ram 1500 Classic Warlock

Advertisement

Σενάρια για τη διαδοχή των Dodge Challenger/Charger

Πωλείται το απόλυτο Dodge Charger

Advertisement