Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται το απόλυτο Dodge Charger!

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται το απόλυτο Dodge Charger!

ΝΕΑ

Πωλείται το απόλυτο Dodge Charger!

ΝΕΑ

Με όλη την περιποίηση που θα μπορούσε να έχει μια ανακατασκευή από την Classic Investments, το συγκεκριμένο Dodge Charger είναι διαθέσιμο για αγορά από όποιον θέλει την καλύτερη περίπτωση του είδους ακόμα και για καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο Dodge Charger του 1969, έχει δεχτεί τις περιποιήσεις της Βρετανικής Classic Investments. Αυτό σημαίνει για όσους δεν ξέρουν την ποιότητα των ανακατασκευών της εταιρείας, πως έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα ανταλλακτικά για την αναβάθμιση σε ορισμένα σημεία, ενώ έχει γίνει η καλύτερη προετοιμασία για την ανακατασκευή. Αυτό σημαίνει πως το εν λόγω Charger, έχει λυθεί τελείως, η καρότσα έχει περάσει από αμμοβολή για την απομάκρυνση ακόμα και της επιφανειακής σκουριάς και η προεργασία για τα μεταλλικά μέρη, έχει όλα τα στάδια ενός σύγχρονου αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η μακροχρόνια απροβλημάτιστη συμβίωση με το Charger για τον επόμενο κάτοχο, ο οποίος χάρη σε πολύ συγκεκριμένες αναβαθμίσεις, θα μπορεί να το χαίρεται ακόμα και καθημερινά. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Charger, έχει αναβαθμιστεί με τα αμορτισέρ της Koni, ενώ όλα τα ελαστικά σινεμπλόκ έχουν αντικατασταθεί από αντίστοιχα πολυουρεθάνης. Ανάλογη αναβάθμιση έχουν υποστεί και τα φρένα, με μεγάλους δίσκους εμπρός και μεγαλύτερα (σε σχέση με τα εργοστασιακά) ταμπούρα πίσω- γεγονός που δίνει πολύ αυτοπεποίθηση στον οδηγό για να αντιμετωπίσει τις καθημερινές μετακινήσεις με ένα αυτοκίνητο του 1969.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο, έγινε γνωστό από την εμφάνισή του σε ταινίες- σταθμούς για τον παγκόσμιο κινηματογράφο όπως είναι το Bullit με τον Steve McQueen, αλλά και με την τηλεοπτική καριέρα στην δημοφιλέστατη σειρά The Dukes of Hazzard. Ο κινητήρας είναι ένας V8 Magnum 7,2 λίτρων χωρητικότητας, με αναβαθμίσεις στον εκκεντροφόρο, τα καρμπιρατέρ και την ολόσωμη ανοξείδωτη εξάτμιση.

Advertisement