Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβίωση για το Dodge Ram 1500 Classic Warlock

Ελλάδα 14:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναβίωση για το Dodge Ram 1500 Classic Warlock

ΝΕΑ

Αναβίωση για το Dodge Ram 1500 Classic Warlock

ΝΕΑ

Το νέο Dodge Ram 1500 Classic Warlock μας γυρίζει πίσω στη θρυλική δεκαετία του 1970, τότε που ο πρόγονός του μεσουρανούσε με όπλο τη διαφορετικότητά του.

Advertisement
Advertisement

Το 1977 οι Αμερικανοί βιώνουν την πλήρη ισχύ των νέων κανονισμών για τις εκπομπές ρύπων που επιβαρύνουν κυρίως αυτοκίνητα με μεγάλη ιπποδύναμη. Τα πακέτα εμφάνισης είναι εξαιρετικά δημοφιλή για οτιδήποτε σε τέσσερις τροχούς και η Dodge διαθέτει μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα πακέτα. Μεταξύ αυτών ήταν το Warlock – ένα ιδιαίτερο pick-up. Κάθισε λίγο ψηλότερα, φορά cool τροχούς και διαθέτει ξύλινες ράγες για μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση.

Τώρα, το Warlock επιστρέφει. Τουλάχιστον, στο όνομα. Το Ram 1500 Classic Warlock του 2019 χτίστηκε επάνω στο σασί μισού τόνου της Ram υιοθετώντας τη δική του εμφάνιση, θυμίζοντας αχνά το αρχικό αυτοκίνητο. Δυστυχώς, στη νέα έκδοση δεν θα βρείτε τονισμένες λεπτομέρειες όπως χρυσές ζάντες, ξύλινες ράγες στην καρότσα ή κουμπωτά πριτσίνια – αναμφισβήτητα τα καθοριστικά χαρακτηριστικά που έκαναν το αρχικό Warlock να ξεχωρίζει από το πλήθος. Tο εργοστασιακό φορτηγό έχει ένα μοναδικό σπορ καπό. Στη σημερινή εκδοχή, προαιρετικά πλέον. Το τυποποιημένο κιτ για το Warlock περιλαμβάνει προφυλακτήρες με ειδική επικάλυψη, σκαλοπάτια και λογότυπα της Warlock. Φοράει την επιθετική μάσκα R-A-M και οι τροχοί των 20 ιντσών φέρουν ένα μαύρο χρώμα για πιο…άγρια εμφάνιση. Για το σκοπό αυτό, σε ολόκληρο το φορτηγό δίνεται ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ που σχεδόν εξαλείφει όλα τα απομεινάρια χρωμίου.

Advertisement
Advertisement

Αν το γκρι δεν είναι του γούστου σας, η Ram προσφέρει το Warlock σε 10 διαφορετικά χρώματα. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν είτε τον V6 3.6, είτε τον Hemi V8 των 5,7 λίτρων. Μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε δικίνητο ή τετρακίνητο, με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. “Το Ram 1500 Classic Warlock είναι απόδειξη ότι οι αξίες ποτέ δεν σβήνουν”, δήλωσε ο Reid Bigland, επικεφαλής της FCA του Ram. “Με επιβλητικό εξωτερικό, βραβευμένο εσωτερικό και εξαιρετική τιμή, αυτό το εργαλείο είναι βέβαιο ότι θα αγγίξει θετικά τους καταναλωτές”. Το Warlock θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους με τιμή εκκίνησης 37.040 δολάρια.