Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mini αποχαιρετά το Clubman με την Final Edition

Ελλάδα 13:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mini αποχαιρετά το Clubman με την Final Edition

ΝΕΑ

Η Mini αποχαιρετά το Clubman με την Final Edition

ΝΕΑ

Το Mini Clubman Final Edition κάνει ντεμπούτο και έχει ως κυρίαρχο στοιχείο το χρώμα του χαλκού, στην περιορισμένης παραγωγής έκδοση που αποτελεί και την τελευταία του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η Final Edition θα περιοριστεί σε παραγωγή 1.969 μονάδων για όλο τον κόσμο, με το νούμερο να αποτελεί παραπομπή στη χρονιά της παρουσίασης του αυθεντικού Clubman.

Η επιγραφή Final Edition βρίσκεται τοποθετημένη σε διάφορα σημεία του αμαξώματος και της καμπίνας, με την επιγραφή «1 of 1969» να δίνει το στίγμα της ιδιαιτερότητας, με τους πολύ κομψούς χρωματικούς συνδυασμούς να προσυπογράφουν. Τα σπορ δερμάτινα καθίσματα με απόχρωση Dark Maroon, διαθέτουν υφασμάτινο μέρος καθώς και μπλε ραφές που κάνουν ευχάριστη αντίθεση.

Advertisement
Advertisement

Πολλές λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού, δίνουν τον τόνο στην καμπίνα και όχι μόνο, με τις ζάντες να είναι αυτές που «χρωματίζουν» ανάλογα την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. Η Mini ανέφερε ότι το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο τόσο ως «απλό» Cooper, όσο και Cooper S, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο κάποια από τα 1.969 αυτοκίνητα να είναι τετρακίνητα ή diesel.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιες από τις μονάδες της περιορισμένης παραγωγής του αυτοκινήτου βρουν το δρόμο τους προς την ελληνική αγορά, καθώς επίσης και σε τι τιμή θα διατεθούν.

Advertisement

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Senna: Μίνι-σειρά στο Netflix για το μεγάλο Βραζιλιάνο
Τι περιλαμβάνει το Urban Pack του Yamaha NMAX 125 (+video)
Κυβερνοεπίθεση στη Ferrari βγάζει τα «άπλυτα» των πελατών