Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο MG Cyberster concept

Ελλάδα 11:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο MG Cyberster concept

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο MG Cyberster concept

ΝΕΑ

Η ιστορική βρετανική φίρμα MG παρουσιάζει ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο σπορ μοντέλο, δείχνοντας τις μελλοντικές της προθέσεις.

Advertisement
Advertisement

 

Η MG που ανήκει στην κινεζική SAIC, δείχνει ότι ακόμα έχει μέλλον. Η πάλαι ποτέ κραταιά αυτοκινητοβιομηχανία άργησε μεν να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο, αλλά τουλάχιστον το κατάφερε. Το ηλεκτρικό διθέσιο πρωτότυπο MG Cyberster αποτελεί δημιούργημα του σχεδιαστικού κέντρου της μητρικής εταιρείας και κοιτώντας τα αρχικά σκίτσα, μας έρχεται στο μυαλό το θρυλικό MG B.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά το Cyberster διαθέτει ένα εμπρός μακρύ καπό, κλασσικό γνώρισμα των βρετανικών ρόουντστερ μοντέλων που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του ’60, οβάλ φωτιστικά σώματα LED, καθώς και μεγάλους τροχούς. Πίσω κυριαρχεί η φωτιζόμενη μπάρα, ενώ ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και οι ανάγλυφες επιφάνειες στο σύνολο του σώματος του ηλεκτρικού concept, το κάνουν να έχει διακριτική αλλά ταυτόχρονα επιβλητική παρουσία. Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του MG Cyberster concept η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει καμία λεπτομέρεια σχετικά με την ισχύ ή την ενεργειακή απόδοση της μπαταρίας. Αυτό ίσως να δείχνει ότι το μοντέλο δεν θα πάρει ποτέ τον δρόμο για την παραγωγή.