Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes στην…πρίζα

Ελλάδα 5:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes στην…πρίζα

ΝΕΑ

Η Mercedes στην…πρίζα

ΝΕΑ

Οι αυστηρές προδιαγραφές ρύπων που εξαγγέλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ωθούν αναγκαστικά τους κατασκευαστές στη λύση της ηλεκτροκίνησης. Όπως και αν λέγονται αυτοί…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πρώτη και καλύτερη η Mercedes-Benz, η οποία αναζητεί διακαώς τη διέξοδο στην επερχόμενη μέγγενη των ρύπων, που θα ισχύσει πιθανότατα από το 2021 και έπειτα. Η γερμανική εταιρία προτίθεται μέχρι τότε να παρουσιάσει τουλάχιστον δέκα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα η αυτονομία των οποίων θα προσεγγίζει τα 500 km.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας με σήμα το αστέρι, έχει βρεθεί και ο κατάλληλος χώρος στον οποίο θα λάβει χώρα η παραγωγή της ηλεκτροκίνητης φουρνιάς αυτοκινήτων. Αυτός πρόκειται να είναι το εξελιγμένο σε τεχνολογία αλλά και άρτιο σε εγκαταστάσεις, εργοστάσιο στη Βρέμη. Εκεί όπου η Mercedes, κατασκευάζει και αρκετά σημαντικά μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Οπότε γνωρίζουμε από τώρα πως, ότι ηλεκτρικό πρωτότυπο με τα σήματα της Mercedes δούμε προσεχώς σε διεθνή έκθεση αυτοκινήτου, ενδέχεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα παραγωγής της εταιρίας το επόμενο διάστημα.