Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Μercedes-Benz SL ανανεωμένη στο L.A.!

Ελλάδα 11:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Μercedes-Benz SL ανανεωμένη στο L.A.!

ΝΕΑ

Η Μercedes-Benz SL ανανεωμένη στο L.A.!

ΝΕΑ

Το μεγάλο roadster της Mercedes είναι ένα από τα πιο icon μοντέλα για την αμερικανική αγορά και λογικό είναι η πρεμιέρα της ανανεωμένης εκδοχής να έχει προγραμματισθεί στο μακρινό Λος Άντζελες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Την επόμενη εβδομάδα σηκώνει αυλαία η έκθεση του Λος Άντζελες (συγκεκριμένα από τις 17 έως 29 Νοεμβρίου) και εκεί θα λάμψουν αρκετά νέα μοντέλα. Ανάμεσα τους και η φρεσκαρισμένη SL, η οποία θα φιγουράρει δίπλα στην GLS με εμφανώς αναβαθμισμένο παρουσιαστικό. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από την teaser εικόνα, η χαρακτηριστική μάσκα με τους LED προβολείς θα δώσουν μία πιο δυναμική όψη στο γερμανικό roadster, που εν μέρει παραπέμπει στην AMG GT.

Επανασχεδιασμένοι θα είναι και οι προφυλακτήρες με πιο έντονα νεύρα στο καπό, ενώ στο πίσω μέρος θα υιοθετηθεί και πάλι το στυλ της AMG GT, αλλά με μικρότερης έκτασης διαφοροποιήσεις. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως τον τεχνολογικό εξοπλισμό ασφάλειας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα συνεχίσει η ίδια με τον V6 (της SL400) στη βάση και τους V8 και V12 (των SL63 και SL65 AMG) στην κορυφή.

Advertisement
Advertisement