Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz S-Class σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-Benz S-Class σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz S-Class σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα η νέα Mercedes-Benz S-Class απαθανατίζεται από τον φωτογραφικό φακό με πρακτικά ανύπαρκτο καμουφλάζ δίνοντας μια καλή γεύση για την τελική της εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Με την πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου να προσμετρά πλέον λίγες μόλις ημέρες η Mercedes-Benz κρατά στο κόκκινο την περιέργεια όλων υποσχόμενη πως η νέα S-Class με τον κωδικό W223 θα ξαναγράψει τους κανόνες της υπερπολυτελούς κατηγορίας.

Ήδη η Mercedes-Benz έχει δώσει στη δημοσιότητα ορισμένα στοιχεία της εντυπωσιακής τεχνολογίας που θα φέρει, τονίζοντας το εξαιρετικά προηγμένο ψηφιακό περιβάλλον που θα διαμορφώνεται στο εσωτερικό καθώς και τον υψηλότατο βαθμό ασφάλειας που εξασφαλίζουν οι νέες τεχνολογίες όπως αυτή του καινοτόμου αερόσακου για τους πίσω επιβάτες. Το σίγουρο είναι πως η νέα S-Class έχει πολλά ακόμα δυνατά όπλα τα οποία θα αποκαλυφθούν στην επίσημη πρεμιέρα.

mercedes s class

Advertisement
Advertisement

Όπως ακριβώς εκεί θα αποκαλυφθούν και οι ελάχιστες οπτικές λεπτομέρειες που παραμένουν ακόμα μυστήριο στη νέα S-Class η οποία σε πρόσφατη εμφάνιση απαθανατίστηκε με ελάχιστο καμουφλάζ στα φώτα και στη μάσκα και το καπό εκεί που φιλοξενείται το σήμα της Mercedes-Benz. Εϊναι λοιπόν δεδομένο πως πρόκειται για μια επιβλητική λιμουζίνα η οποία έχει εξελίξει τη σιλουέτα και τις αναλογίες του προκατόχου της μέσα από ένα πιο δυναμικό πρίσμα. Πάντως εκτός από το γεγονός πως μιλάμε για τη ναυαρχίδα της Mercedes-Benz πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την εταιρία καθώς είναι το πρώτο που θα κατασκευάζεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο Factory 56 το οποίο σύμφωνα με τους γερμανούς έχει την πιο προηγμένη γραμμή παραγωγής στον κόσμο και θα αποτελεί τον πυρήνα για την κατασκευή πολλών μελλοντικών συμβατικών αλλά και ηλεκτρικών μοντέλων.

mercedes s class spy

Διαβάστε επίσης

Advertisement

H Mercedes_AMG GT 73 Plug-in Hybrid θα αποδίδει 805 ίππους

Η Mercedes EQS θα έχει κορυφαία αυτονομία

Advertisement

Ο Lewis Hamilton και η Vision EQS (video)