Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει τη νέα GLC Coupe

Ελλάδα 17:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει τη νέα GLC Coupe

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει τη νέα GLC Coupe

ΝΕΑ

Λίγο πριν την έκθεση της Νέας Υόρκης η Mercedes-Benz αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της ανανεωμένης GLC Coupe.

Advertisement
Advertisement

Το μεσαίο coupe SUV της Mercedes-Benz έχει δεχθεί ένα διακριτικό facelift που όμως καταφέρνει να προσδώσει ένα πιο δυναμικό ύφος στην εμφάνιση. Βασικό στοιχείο της αισθητικής ανανέωσης είναι η νέα μάσκα και τα ανασχεδιασμένα φώτα LED με τα χαρακτηριστικά πλέον φώτα ημέρας. Νέα σχεδίαση έχουν όμως και τα πίσω φώτα, ενώ διαφορετικός είναι και ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα όπως και η διαμόρφωση της διπλής απόληξης της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό οι κύριες αλλαγές αφορούν την υιοθέτηση εξοπλισμού που συνδέεται με το σύστημα πολυμέσων MBUX με το οποίο εξοπλίζεται πλέον και η GLC Coupe. Έτσι μεταξύ άλλων υπάρχει ένα νέο πολυλειτουργικό τιμόνι με περισσότερους διακόπτες, καθώς και το γνωστό touchpad στην κεντρική κονσόλα. Το πακέτο συμπληρώνεται από την οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό όπως και από τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Σε επίπεδο κινητήρων, αναβαθμισμένος σε απόδοση και οικονομία είνια ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 197 και 258 ίππους. Αντίστοιχα θα υπάρχουν τρεις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις που θα ξεκινούν από την GLC 200d με 163 ίππους και θα συνεχίζονται με την GLC 220d με 194 ίππους και την GLC 300d με 245 ίππους.

Τέλος η ανανέωση της GLC Coupe δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και την υιοθέτηση όλων των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού που διαθέτει σήμερα η Mercedes-Benz.

Advertisement