Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG A45 στο δρόμο (+vid)

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-AMG A45 στο δρόμο (+vid)

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG A45 στο δρόμο (+vid)

ΝΕΑ

Λόγω της παρουσίας της Mercedes-AMG A35, υπήρχαν αρχικές εικασίες ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Mercedes-AMG A45 ως το κορυφαίο μοντέλο της A-Class. Ωστόσο, ένα νέο κατασκοπευτικό βίντεο επιβεβαιώνει ότι διατηρείται η έκδοση AMG A45 του γερμανικού hatchback.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα νιώσετε ενθουσιασμένοι με την AMG A45 σύμφωνα με τον αφεντικό της AMG, Tobias Moers. Πρώτα απ ‘όλα, ο κινητήρας 2.0 λίτρων inline four θα έχει τουλάχιστον 400 ίππους. Θα συνεργαστεί με την τελευταία εκδοχή της τετρακίνησης 4MATIC της Mercedes με λειτουργία Drift παρακαλώ… Στη συνέχεια, όλη αυτή η ισχύς διανέμεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων. Το βίντεο κατασκοπείας δείχνει ένα μαύρο AMG A45 μερικώς καλυμμένο με καμουφλάζ. Τα περιτυλίγματα φαίνεται να κρύβουν το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του καπό, της μάσκας του ψυγείου και του προφυλακτήρα. Η πλευρική ποδιά και το κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα που φέρει την εξάτμιση κρύβονται επίσης με μαεστρία.

Όπως έχουμε συνηθίσει, οι καλυμμένες περιοχές δείχνουν πού θα γίνουν οι μεγάλες αλλαγές σε σύγκριση με τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα. Επομένως, μία από τις αναμενόμενες αναθεωρήσεις θα βρεθεί πιθανώς στην μπροστινή μάσκα. Είναι πιθανό ότι η AMG A45 θα έχει το στυλ της μάσκας Panamericana που βρίσκεται στα άλλα κορυφαία μοντέλα AMG. Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος αποκαλύπτεται μια τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Οι προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις της AMG A45 έδειξαν μια δεξιοτίμονη έκδοση, η οποία επιβεβαιώνει ότι το hot hatch θα πωληθεί σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη την A-Class Sedan, υπάρχουν αμφιβολίες ως προς το αν η έκδοση hatchback θα πατήσει ποτέ αμερικανικό έδαφος. Ωστόσο, η hatchback μορφή της Α-Class εξετάστηκε πρόσφατα στη σύνοδο κορυφής του Mount Evans στο Κολοράντο, γεγονός που μας δίνει την ελπίδα ότι η Mercedes μπορεί τελικά να προσφέρει το συγκεκριμένο προϊόν στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ.