Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μεγαλύτερη selfie στο Γκούντγουντ!

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μεγαλύτερη selfie στο Γκούντγουντ!

ΝΕΑ

Η μεγαλύτερη selfie στο Γκούντγουντ!

ΝΕΑ

«Αγαπούλες, selfie», λέει ο Πρόεδρος στην τηλεοπτική διαφήμιση μπροστά στο πούλμαν. Στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ η Mercedes δημιούργησε τη μεγαλύτερη selfie με χιλιάδες θεατές να συγκεντρώνονται μπροστά στην οικία του Λόρδου March.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η γερμανική εταιρεία ετοίμασε μάλιστα και διαγωνισμό στο διαδίκτυο: μπείτε στο www.mercedes-benz.co.uk/goodwood/gigapixel, κάντε ζουμ στην τεράστια φωτογραφία και βρείτε τον Lewis Hamilton και τους υπόλοιπους οδηγούς της Mercedes. Αν επισκεφθήκατε το Γκούντγουντ, μπορείτε να κάνετε και tag στον εαυτό σας.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ Ταχύτητας το τετραήμερο 26-29 Ιουνίου έφθασαν τον αριθμό-ρεκόρ των 200.000. Σε αυτό συνέβαλαν οι καλές καιρικές συνθήκες, το πλήθος διάσημων οδηγών (Hamilton, Raikkonen, Webber, Loeb κ.α.) και βέβαια οι παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων, όπως το Focus ST και το 208 GTi 30th Edition.

Advertisement
Advertisement

Το NewsAuto.gr μετέφερε τον παλμό της εκδήλωσης, με απευθείας συνδέσεις από το χώρο, συνεχή ρεπορτάζ, φωτογραφίες και video.