Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren 720S γίνεται πιο γρήγορη και πιο ακριβή

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren 720S γίνεται πιο γρήγορη και πιο ακριβή

ΝΕΑ

Η McLaren 720S γίνεται πιο γρήγορη και πιο ακριβή

ΝΕΑ

Το πακέτο Track Pack που πλέον προσφέρεται για την 720S προσθέτει ακόμα περισσότερη ταχύτητα και ακρίβεια αλλά και κάποιες χιλιάδες ευρώ στο εξωτικό supercar της McLaren.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Track Pack είναι ο συνήθης τρόπος της McLaren να αναβαθμίζει τις ικανότητες και το δυναμισμό των μοντέλων της. Πλέον το αντίστοιχο πακέτο είναι διαθέσιμο και για την ήδη εντυπωσιακή 720S. Το βασικό όπλο του Track Pack για την βελτίωση της ταχύτητας είναι η μείωση του βάρους που επιτυγχάνεται με την αντικατάσταση διαφόρων τμημάτων του αυτοκινήτου με αντίστοιχα φτιαγμένα από ανθρακονήματα.

Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούνται 24 κιλά ενώ επιπλέον το πακέτο περιλαμβάνει νέα εξάτμιση και ελαφρύτερες 10άκτινες ζάντες.

the-2019-mclaren-9_1600x0w45654harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό το Track Pack περιλαμβάνει ανθρακονημάτινα μπακετ καθίσματα και paddles αλλαγής σχέσεων από ίδιο υλικό. Το τιμόνι είναι επενδεδυμένο με alcantara ενώ πίσω από τα καθίσματα υπάρχει ένα rollcage από τιτάνιο στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν και ζώνες έξι σημείων.  Επιπλέον το πακέτο συνοδεύεται από τρεις κάμερες οι οποίες συνδέονται με την κεντρική μονάδα του αυτοκινήτου και μπορούν να προσφέρουν τηλεμετρία και εικόνα η οποία μπορεί να βοηθήσει τον οδηγό να βελτιώσει την οδήγησή του μέσα στην πίστα. Το κόστος του Track Pack κυμαίνεται στα 28.000 ευρώ.

the-2019-mclaren-9_1600x0w45654harpi640