Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren 720S έβαλε σε μπλεξίματα τον Ice-T

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren 720S έβαλε σε μπλεξίματα τον Ice-T

ΝΕΑ

Η McLaren 720S έβαλε σε μπλεξίματα τον Ice-T

ΝΕΑ

Ο γνωστός ηθοποιός Ice-T συνελήφθη και πέρασε μία νύχτα στο κρατητήριο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, γιατί πέρασε οδηγώντας την McLaren 720S του, από ένα σταθμό διοδίων χωρίς να πληρώσει.ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@gmail.com)

Advertisement
Advertisement

Ο Ice-T, ή Tracy Lauren Marrow (όπως είναι το όνομά του) πέρασε μία νύχτα στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Όχι, ο ηθοποιός δεν πέρασε μία νύχτα στο τμήμα για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς: «Νόμος και Τάξη Ειδική Ομάδα» (Law and Order Special Victims Unit).

Ο 60χρονος ηθοποιός και πρώην τραγουδιστής της μουσικής rap πέρασε τα διόδια στην γέφυρα George Washington, που συνδέει τη Νέα Υόρκη με το Νιου Τζέρσεϊ, χωρίς να πληρώσει, ενώ στην McLaren 720S που οδηγούσε έλειπε η πινακίδα κυκλοφορίας.

McLIceT1

Advertisement
Advertisement

Ο Ice-T οδηγούσε στην  λωρίδα του E-ZPass της γέφυρας χωρίς να έχει συσκευή E-ZPass και κατευθυνόταν προς  το Νιου Τζέρσεϋ προτού συλληφθεί. Κατάφερε και πέρασε από τον σταθμό διοδίων κάτω από την μπάρα (η McLaren είναι αρκετά χαμηλή) και αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο εκπρόσωπος της Λιμενικής Αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ, στην οποία ανήκει η ιδιοκτησία της γέφυρας, δήλωσε πως ο Ice-T κατηγορήθηκε για παράνομη διέλευση και ζήτησε να εκδοθεί ένταλμα γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες. Αυτό έβαλε σε σκέψεις τους υπευθύνους των διοδίων πως η παράνομη διέλευση έγινε για να ξεφύγει ο οδηγός από την αστυνομία. Η McLaren του Ice-T «κατασχέθηκε και στη συνέχεια παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της» δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Από την πλευρά του, ο Ice-T δήλωσε στο δίκτυο «TMZ» ότι απλά ξέχασε το E-ZPass του και οι αστυνομικοί υπερέβαλαν.

Advertisement

Μάλιστα ανέβασε δύο Tweets που έλεγαν: «Οι αστυνομικοί υπερέβαλαν. Θα μπορούσαν να μου δώσουν μία κλήση» και «Ο κόσμος πιστεύει πως επειδή παίζω τον ρόλο αστυνομικού οι αληθινοί αστυνομικοί μου φέρονται με επιείκεια. Δεν είναι έτσι lol».

Είναι ασυνήθιστο να συλληφθεί κάποιος αν δεν πληρώσει διόδια, εκτός αν το… πιέσει. Αλλά ήταν η έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας που έκανε τους αστυνομικούς να υποψιαστούν τα χειρότερα.

Advertisement

Ο Ice-T είπε στο TMZ (και αργότερα στην αστυνομία) ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί πρόσφατα από την Καλιφόρνια, όπου είναι νόμιμο να οδηγείται  χωρίς πινακίδες (για 90 ημέρες) μέχρι να εκδοθούν οι αριθμοί κυκλοφορίας.

Οι εξηγήσεις δόθηκαν ο 60χρονος ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος και η McLaren γύρισε στο γκαράζ του.

McLIceT2

Advertisement