Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mansory απογειώνει το Audi RS Q8

Ελλάδα 18:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mansory απογειώνει το Audi RS Q8

ΝΕΑ

Η Mansory απογειώνει το Audi RS Q8

ΝΕΑ

Για όσους δεν αρκούνται στο δυναμισμό του Audi RS Q8 η Mansory παρουσίασε μια πρόταση αναβάθμισης που απογειώνει την εμφάνιση και την απόδοση

Advertisement
Advertisement

Ακόμα και αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία όπου θεωρείτε πως οι επιδόσεις και το οδηγικό ταλέντο δεν συνάδουν με το αυξημένο ύψος και τον όγκο ενός SUV είναι μάλλον δύσκολο να μην εντυπωσιαστείτε με το αναβαθμισμένο από την Mansory Audi RS Q8.

Η θηριώδης έκδοση του μεγάλου κουπέ SUV της Audi αποκτά έναν ακόμα πιο επιθετικό χαρακτήρα σε όψη και δυνατότητες χάρη στο πακέτο αναβάθμισης της Mansory. Μια από τις πιο σημαντικές επεμβάσεις αφορούν τον 4.0 V8 twin turbo κινητήρα ο οποίος φθάνει τους 780 ίππους και τα 101,9 χλγμ. ροπής, Μεταξύ των επεμβάσεων που έχουν γίνει είναι η εκ νέου ρύθμιση της κεντρικής μονάδας ελέγχου και η τοποθέτηση μιας πιο ελεύθερης εξαγωγής. Ως συνέπεια της βελτίωσης η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα έχει μειωθεί κατά 0,5’’ σε σχέση με το εργοστασιακό RS Q8 και είναι πλέον 3,3’’, ενώ η μέγιστη ταχύτητα έχει ανέβει από τα 305 στα 320 χλμ./ώρα.

Audi RS Q8 Mansory

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα το πακέτο περιλαμβάνει και πολλές αισθητικές παρεμβάσεις μεταξύ των οποίων αεροδυναμικά βοηθήματα, πλαϊνές ποδιές αλλά και διακοσμητικά στοιχεία από ανθρακονήματα καθώς και ζάντες 24 ιντσών σε μαύρη απόχρωση ενώ προαιρετικά προσφέρονται και κόκκινα αυτοκόλλητα κατά μήκος του αμαξώματος τα οποία δημιουργούν μια έντονη χρωματική αντίθεση. Πάντως αν και αναμφισβήτητα εντυπωσιακό το πακέτο της Mansory δεν είναι φθηνό καθώς το κόστος του ξεπερνά τα 100.000 ευρώ στην Γερμανία.

Audi RS Q8 Mansory

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Βολτάροντας στο Ρινγκ με το επετειακό Audi TT RS (video)

Αναβαθμίσεις για το Audi e-tron

Advertisement

Audi Q5 E-Tron και ηλεκτρική Porsche Macan έρχονται το 2022

 

 

Advertisement