Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η φαρέτρα του Grandland X

Ελλάδα 2:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η φαρέτρα του Grandland X

ΝΕΑ

Η φαρέτρα του Grandland X

ΝΕΑ

Η γκάμα σύγχρονων συστημάτων υποστήριξης και άνεσης που πλαισιώνει το Grandland X της Opel, είναι κυριολεκτικά λοιπόν, πρώτης κατηγορίας. Εάν δεν βαριέστε τα αρτικόλεξα, πάμε να τα δούμε ένα προς ένα, με φόντο κυρίως την ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Έχουμε λοιπόν τα εξής: Σύστημα Διατήρησης και Προσαρμογής Ταχύτητας (Adaptive Cruise Control (ACC) με ανίχνευση πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System), Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος (Advanced Park Assist) και Κάμερα 360° είναι μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR (Campaign for Healthier Backs), θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά και πίσω και πίσω πόρτα που ανοίγει με μία απλή κίνηση του ποδιού διασφαλίζουν κορυφαία άνεση. Όπως σε όλα τα μοντέλα Opel, οι οδηγοί και οι επιβάτες του Grandland X απολαμβάνουν κορυφαία συνδεσιμότητα με την τελευταία γενιά συστημάτων IntelliLink και το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar.

Advertisement
Advertisement

Η Opel επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να είναι ηγέτης στην τεχνολογία φωτισμού, εφοδιάζοντας το Grandland X με προβολείς LED του Συστήματος Προσαρμοζόμενου Εμπρόσθιου Φωτισμού [Adaptive Forward Lighting (AFL)]. Λειτουργίες όπως φωτισμός στροφών, υποστήριξη μεγάλης σκάλας και αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης εγγυώνται βέλτιστο φωτισμό του δρόμου, διασφαλίζοντας άφθονη οδηγική απόλαυση ακόμα και στο σκοτάδι.