Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Liberty Walk περιποιείται τη Lamborghini Huracan

Ελλάδα 20:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Liberty Walk περιποιείται τη Lamborghini Huracan

ΝΕΑ

Η Liberty Walk περιποιείται τη Lamborghini Huracan

ΝΕΑ

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Liberty Walk γνωστός για τα εξωφρενικά φαρδιά αεροδυναμικά κιτ παρουσίασε τη νέα του δημιουργία για την Lamborghini Huracan.

Advertisement
Advertisement

H Liberty Walk καταφέρνει να δώσει ένα εξαιρετικά επιθετικό ύφος ακόμα και σε ήδη επιβλητικά supercar. Ένα από αυτά τα παραδείγματα είναι και το πιο πρόσφατο κιτ wide body που δημιούργησε για την Lamborghini Huracan και το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας το Νοέμβριο.

Φυσικά οι εξαιρετικά φαρδιές προσθήκες στους θόλους είναι βασικό στοιχείο του αισθητικού κιτ της Liberty Walk αλλά όχι και η μόνη εντυπωσιακή προσθήκη. Πρακτικά οι επεμβάσεις της Liberty Walk επεκτείνονται σε κάθε επιμέρους τμήμα του αυτοκινήτου όπως στις εισαγωγές αέρα, το καπό, τους προφυλακτήρες το κάλυμμα του κινητήρα ενώ φυσικά κάθε άλλο παρά διακριτική είναι η αεροτομή που έχει προστεθεί στο πίσω μέρος.

Πάντως παράλληλα με τις επεμβάσεις στο αμάξωμα το πακέτο της Liberty Walk συνοδεύεται και από μια νέα ανάρτηση με την υπόγραφή της Airrex η οποία είναι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ως προς το ύψος. Έτσι για παράδειγμα όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο μπορεί πρακτικά να χαμηλώνει τόσο πολύ ώστε να αγγίζει το δρόμο. Είμαστε σίγουροι πως οι άνθρωποι της Lamborghini δεν είχαν ποτέ σκεφτεί κάτι τέτοιο για το αυτοκίνητό τους αλλά είναι πολύ πιθανό ο αγοραστής του πακέτου της Liberty Walk που προφανώς θα θέλει να προκαλεί την προσοχή θα είναι διατεθειμένος να φθάσει σε τόσο ακραίες καταστάσεις.

Advertisement
Advertisement