Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | newsAUTOChoice

ΝΕΑ

Περιβαλλοντικό όραμα Suzuki 2050

  • newsautoteam

Ένα μέλλον, που κάθε μας κίνηση οδηγεί σε καλύτερες λύσεις. Με τη δημιουργία μικρότερων αυτοκινήτων, κατασκευασμένων με λιγότερους πόρους, σε λιγότερο χρόνο και πιο φιλικά στο περιβάλλον.

Με αυτό το όραμα κινείται η Suzuki προς το 2050.

Στην Suzuki σχεδιάζουν και παράγουν όλα τους τα αυτοκίνητα, εκφράζοντας έμπρακτα το σεβασμό προς το περιβάλλον και την κοινωνία, παραμένοντας πιστοί στις αξίες που πρεσβεύουν εδώ και 100 χρόνια.

Η Suzuki Motor Corporation ανακοινώνει το μακροπρόθεσμο όραμά της για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων, το «Suzuki Environmental Vision 2050», το οποίο παρουσιάζει την ιδανική θέση της εταιρείας το 2050 και θέτει ως ορόσημο για την υλοποίηση του οράματος το έτος 2030.

«Μικρότερα, ελαφρύτερα, ταχύτερα και με λιγότερους πόρους»: αυτές είναι οι λέξεις που η Suzuki αναφέρει σταθερά από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 για να χαρακτηρίσει την κατασκευαστική φιλοσοφία της. Προτεραιότητα αποτελεί η μεγιστοποίηση της αξίας που λαμβάνει ο πελάτης. Αυτές οι λέξεις περιγράφουν τη διαδικασία όπου τα αυτοκίνητα γίνονται μικρότερα χρησιμοποιώντας λιγότερους πόρους, είναι ελαφρύτερα, κατασκευάζονται ταχύτερα και όσο το δυνατόν πιο καθαρά και φιλικά στο περιβάλλον.

Οι έννοιες «μικρότερα, ελαφρύτερα, ταχύτερα και πιο καθαρά» αφορούν στις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση παγκόσμιων περιβαλλοντικών ζητημάτων, όπως η κλιματική αλλαγή, η έλλειψη νερού και η εξάντληση των φυσικών πόρων. Για παράδειγμα, η εξειδίκευσή μας στα μικρά αυτοκίνητά, με τα μικρά και ελαφριά αμαξώματα, όχι μόνο εκπέμπουν λιγότερο CO2 αλλά και ελαχιστοποιούν τους πόρους που απαιτούνται για την παραγωγή τους, συμβάλλοντας στη διατήρηση των φυσικών πόρων.

Ο Παγκόσμιος Χάρτης Περιβάλλοντος της Suzuki, διαμορφώνει τη φιλοσοφία και τη βασική πολιτική της απέναντι στο περιβάλλον. Σύμφωνα με αυτόν το Περιβαλλοντικό Σχέδιο της Suzuki και ολόκληρος ο οργανισμός εργάζεται για την προστασία του περιβάλλοντος, την υποστήριξη της κοινωνία ώστε να αποδείξει έμπρακτα ότι παραμένει επι της ουσίας μια αγαπημένη εταιρεία με αξιοπιστία σε παγκόσμια εμβέλεια.

Το περιβαλλοντικό όραμα 2050 της Suzuki απαντάει στην επιτακτική ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, όπως η κλιματική αλλαγή. Με αφορμή την 100ή επέτειο της εταιρείας έχουμε θέσει το «Environmental Vision 2050» ως πυξίδα προς το μέλλον, προκειμένου η Suzuki να γίνει μια βιώσιμη εταιρεία που θα συνεχίσει να συμβάλλει στην κοινωνία για τα επόμενα 100 χρόνια.

Με γνώμονα τις έννοιες «μικρότερη, λιγότερη, ελαφρύτερη, μικρότερη και πιο καθαρή», η Suzuki στοχεύει στην επίτευξη ενός ιδανικού μελλοντικού κόσμου που ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Βελτιώνει τις παραγωγικές διαδικασίες, επισπεύδει τις τεχνολογικές βελτιώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλλει στη διατήρηση της ομορφιάς και της αφθονίας του πλανήτη μας.

Κλιματική Αλλαγή

Ορόσημο 2030

40% Μείωση των εκπομπών CO2 των νέων αυτοκινήτων στη βάση Well-to-Wheel σε σύγκριση με το FY2010.

Όραμα 2050

90% Μείωση των εκπομπών CO2 των νέων αυτοκινήτων στη βάση Well-to-Whee σε σύγκριση με το FY2010 Μείωση CO2 από την επιχειρηματική δραστηριότητα

Ορόσημο 2030

  • 45% Μείωση των εκπομπών CO2 από την επιχειρηματική δραστηριότητα ανά μονάδα πωληθέντων σε σύγκριση με το FY2016.
  • Περιβαλλοντικό Όραμα 2050
  • 80% Μείωση των εκπομπών CO2 από την επιχειρηματική δραστηριότητα ανά μονάδα πωληθέντων σε σύγκριση με το FY2016.

Υδάτινοι πόροι

Ορόσημο 2030

Εφαρμογή μειωμένης κατανάλωσης νερού και καθαρισμό του απορριφθέντος νερού σε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής μέσω του καθορισμού των παραγόντων επικινδυνότητας των περιβαλλόντων υδάτων μέχρι το 2030.

Περιβαλλοντικό όραμα 2050

Χρήση βιώσιμων υδάτινων πόρων, ελαχιστοποιώντας το φορτίο στο υδάτινο περιβάλλον έως το 2050. Επιπλέον Προώθηση της μείωσης, ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων από την παραγωγική διαδικασία μέσω τεχνολογιών και συστημάτων ανακύκλωσης που αναπτύσσονται στην Ιαπωνία και προορίζονται για παγκόσμια χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Suzuki Jimny, το… αγρίμι επέστρεψε!
Δοκιμή: Suzuki Jimny 1.5 LCV
Συνεργασία Mazda, Toyota, Suzuki, Subaru, Daihatsu

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto