Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus του Lamelo Ball μοιάζει με… πυγολαμπίδα

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Urus του Lamelo Ball μοιάζει με… πυγολαμπίδα

ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus του Lamelo Ball μοιάζει με… πυγολαμπίδα

ΝΕΑ

Ο αστέρας του NBA φαίνεται πως έχει την τάση να τραβάει πάνω του τα βλέμματα των περαστικών.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλη φαίνεται πως είναι η ζήτηση που γνωρίζει η Urus στον χώρο τον celebrities. Πρόσφατα γνωρίσαμε το πολυτελές SUV του Tony Iommi των Black Sabbath και αποδοκιμάσαμε την πρωτοβουλία της Kim Kardashian να «ντύσει» την Urus της με ένα ύφασμα τύπου γούνας.

Στη λίστα με τους δημοφιλείς κατόχους μιας Lamborghini Urus προστέθηκε πρόσφατα και ο αστέρας του NBA, Lamelo Ball. Ο 20χρονος point guard των Charlotte Hornets, μάλιστα, δεν αρκέστηκε στην εργοστασιακή μορφή του νέου του τετράτροχου, αλλά φρόντισε να το παραδώσει ευθύς εξ αρχής στην εταιρεία βελτιώσεων “1016 Industries”.

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της τελευταίας, προχώρησαν σε αρκετές επεμβάσεις, προσθέτοντας σωρεία πλαστικών προστατευτικών περιμετρικά του αυτοκινήτου, νέα φουσκωμένα φτερά, διαφοροποιημένη αεροτομή, αλλά και κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες στο καπό.

Σειρά πήρε η εταιρεία Champion Motoring, στην οποία είχε απευθυνθεί ξανά ο Lamelo για τις ανάγκες εξαγρίωσης της επιβλητικής κατάμαυρης Rolls-Royce Cullinan. Η Urus «ντύθηκε» σε κίτρινη φωσφοριζέ απόχρωση, κάτι που προσδίδει στο μοντέλο της Sant’agata Bolognese έναν αρκετά εγωκεντρικό χαρακτήρα.

Advertisement

Ίδια απόχρωση έχουν και κάποιες λεπτομέρειες στις ζάντες αλλά και τον διαχύτη, χωρίς να απουσιάζουν μερικές κόκκινες πινελιές, όπως είναι οι δαγκάνες των φρένων και η ονομασία της μάρκας στο πίσω μέρος.

Advertisement

Σε μηχανολογικό επίπεδο, δεν γνωρίζουμε αν η Urus έχει υποβληθεί σε βελτίωση. Υπενθυμίζουμε, πάντως, πως στην εργοστασιακή του μορφή, το μοντέλο κινείται από έναν V8 twin turbo των 650 ίππων / 850 Nm ροπής, ο οποίος επιτρέπει στην Urus να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση 3,6 δλ., όταν η τελική φτάνει τα 305 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι σχέση έχουν οι Αντετοκούνμπο με το Fast & Furious 9; (+video)
Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο;
To αυτοκίνητο του Πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο

Advertisement