Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή για την Lamborghini Huracan Tecnica

Ελλάδα 13:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή για την Lamborghini Huracan Tecnica

ΝΕΑ

Διαρροή για την Lamborghini Huracan Tecnica

ΝΕΑ

Άλλη Huracan περιμέναμε και άλλη αποκαλύφθηκε, έστω και ανεπίσημα, η νέα Lamborghini που βλέπετε είναι η Huracan Tecnica.

Advertisement
Advertisement

Η προσοχή είχε στραφεί σε μία crossover παραλλαγή της Huracan που θα είναι η Sterrato και θα ακολουθήσει σύντομα.

Η εντυπωσιακή καταπράσινη Lamborghini λοιπόν που διέρρευσε δεν είναι άλλη από την Tecnica. Μία εκδοχή της Huracan που έρχεται να τοποθετηθεί κάπου ανάμεσα στη… γήινη Evo και την αγωνιστική STΟ που είναι φτιαγμένη για πίστες. Βασίζεται στην Aventador και δείχνει εμπνευσμένη σχεδιαστικά από την όμορφη Sian, με carbon προσθήκες και κεραμικά φρένα.

Advertisement
Advertisement

Όπως και η εκρηκτική STO, έτσι και η Tecnica εφοδιάζεται με V10 χωρητικότητας 5,2 λίτρων και απόδοση 640 ίππους και 565 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Σύμφωνα με τους Ιταλούς τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση περίπου τριών δευτερολέπτων και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 310 χλμ./ώρα. (θα εξαρτηθεί από την αεροτομή της Tecnica σε μεγάλο βαθμό).

Το 2022 όπως έχει δηλώσει η φίρμα θα είναι η τελευταία χρονιά που αποκαλύπτει μη εξηλεκτρισμένα supercars, καθώς από το χρόνου ξεκινά και αυτή μία σειρά εξελιγμένων πανίσχυρων Ev’s και plug-in hybrids. Ας το χαρούμε λοιπόν όσο κρατήσει αφού -έστω και φωτογραφικά- θα μας λείψουν μοντέλα με τον χαρακτήρα της Huracan και των παραλλαγών της.

Advertisement

H ιδιαίτερη Sterrato πάντως θα πρέπει να θεωρείται η επόμενη αποκάλυψη μετά την Tecnica καθώς εθεάθη να δοκιμάζεται με ελαφρώς… off road περίβλημα και το λογότυπο Sterrato στο πλάι. Πιθανότητα θα εφοδιάζεται και αυτή με τον V10 5,2 λίτρων και θα είναι τετρακίνητη με έμφαση στο να μπορεί να ανέβει κάποιο μικρό πεζοδρόμιο (σε αντίθεση με όλες τις αδελφές  της).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακραία έκδοση της Huracan ετοιμάζει η Lamborghini
Είναι η Lamborghini του Jon Olsson η πιο γρήγορη στην Ευρώπη;
Video: Απομάκρυναν τις Lamborghini να γλιτώσουν από τον τυφώνα!

Advertisement