Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Aventador S της Onyx

Ελλάδα 21:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Lamborghini Aventador S της Onyx

ΝΕΑ

Η Lamborghini Aventador S της Onyx

ΝΕΑ

Η εταιρεία βελτιώσεων Onyx προσφέρει πακέτο αναβάθμισης για την Lamborghini Aventador S η οποία μετατρέπει το ιταλικό supercar σε ένα όχημα που μοιάζει σχεδόν τόσο άγριο όσο η SVJ.

Advertisement
Advertisement

 

Ο εν λόγω οίκος υιοθετεί το όνομα Onyx και έχει εργαστεί προηγουμένως σε αυτοκίνητα από τις Range Rover, Bentley, Rolls-Royce. Το πακέτο που αφορά στην Aventador αποκαλείται SX και ενσωματώνει προσαρμοσμένα μέρη σχεδόν παντού. Θα ξεκινήσουμε με το πίσω μέρος, ίσως το πιο ακραίο μέρος του υπέρ-αυτοκινήτου. Η Onyx δημιούργησε μια ξεχωριστή πίσω πτέρυγα για την Aventador και την συμπλήρωσε με ένα κάλυμμα κινητήρα από ίνες άνθρακα που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι μικρών αεροδυναμικών πτερυγίων.

Advertisement
Advertisement

Ένας διαχύτης από ανθρακονήματα έχει επίσης εξελιχθεί παράλληλα με διαφορετικούς αεραγωγούς και άλλα διακοσμητικά επίσης από το ίδιο υλικό. Εμπρός ξεχωρίζει το σπόιλερ, το ανασχεδιασμένο κάλυμμα με μικρή εισαγωγή αέρα αλλά και το ζεύγος λεπτών αεραγωγών. Άλλες τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο περιλαμβάνουν ματ χρυσούς τροχούς, κίτρινες δαγκάνες φρένων και ξεχωριστές πλευρικές ποδιές.

Η Onyx δεν έχει ανακατευτεί με τον κινητήρα της Aventador S. Ως αποτέλεσμα, ο ατμοσφαιρικός 6,5 λίτρων κινητήρας V12 συνεχίζει να παράγει ισχύ 730 ίππων και ροπή 609 Nm. Η ισχύς αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων, επιτρέποντας στο supercar να πιάσει τα 100 km/h από στάση σε 2,9 δευτερόλεπτα, αλλά και να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 350 km/h. Η προσθήκη αυτών των εξωτερικών εξαρτημάτων κάνει το αυτοκίνητο ακόμα ταχύτερο.