Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lada ενισχύει το μικρό σεντάν Granta

Ελλάδα 13:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Lada ενισχύει το μικρό σεντάν Granta

ΝΕΑ

Η Lada ενισχύει το μικρό σεντάν Granta

ΝΕΑ

Θέλοντας να προσφέρει περισσότερα στο best-seller στη Ρωσία μοντέλο της Granta, η Lada δημιουργεί το νέο Granta City, το οποίο έρχεται αναβαθμισμένο αισθητικά και εξοπλιστικά διατηρώντας παράλληλα τη χαμηλή τιμή του. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το Lada Granta είναι ένα μικρό σεντάν μοντέλο, το οποίο βρίσκεται στην παραγωγή από τα τέλη του 2011, έχοντας συμπληρώσει πάνω από 800.000 αυτοκίνητα στη Ρωσία. Μάλιστα το 2017 το Granta αναδείχθηκε ως το best-seller μοντέλο της Lada και παράλληλα, το 2ο πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της ρώσικης αγοράς (93.686 πωλήσεις).

Με αυτή του την επιτυχία δεδομένη η Lada αποφάσισε να ενισχύσει το μοντέλο της και δημιούργησε το νέο Granta City. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει αλλαγές στην εμφάνιση (καθρέπτες και χερούλια θυρών βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ζάντες 15 ιντσών με νέα σχεδίαση), αλλά και στο εσωτερικό  της (μαύρες επενδύσεις στις πόρτες και το ταμπλό, νέα υφάσματα για τα καθίσματα με ασημί ραφές).

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η Lada προσφέρει και ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει air condition, ηχοσύστημα, θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, όμως μόνο 2 αερόσακους. Ο κινητήρας της έκδοσης παραμένει το ατμοσφαιρικό μοτέρ 1.6 lt. με 87 ίππους.

Τιμολογιακά, το νέο Lada Granta City διατίθεται στη ρώσικη αγορά κοστίζοντας 492.400 ρούβλια Ρωσίας (σχεδόν 7.150 ευρώ). Οι τιμές των «απλών» εκδόσεων του Granta ξεκινούν από τα 359.900 ρούβλια (περίπου 5.200 ευρώ).