Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Kia ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο για την Γενεύη

Ελλάδα 14:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Kia ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο για την Γενεύη

ΝΕΑ

Η Kia ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο για την Γενεύη

ΝΕΑ

Μία νέα εικόνα teaser, η οποία αποκαλύπτει ένα ηλεκτρικό concept car έδωσε στην δημοσιότητα η Kia. Το νέο μοντέλο της Kia υπόσχεται φουτουριστική εμφάνιση και πολύ δύναμη.

Advertisement
Advertisement

 

Το crossover XCeed δεν θα είναι η μοναδική πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της Kia στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο ηλεκτροκίνητο concept αυτοκίνητο, για το οποίο κυκλοφόρησε μία εικόνα teaser.

Advertisement
Advertisement

Με στυλ: “Για να κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα “, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kia, το ως τώρα ανώνυμο concept λέγεται ότι ενσωματώνει τη συναισθηματική προσέγγιση της Kia στην ηλεκτροκίνηση.

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Φρανκφούρτη και είναι μια “οπτική ενσάρκωση της επιθυμίας της εταιρείας να προχωρήσει στον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης”.

Στη μοναδική εικόνα του teaser που κυκλοφόρησε μέχρι τώρα, μπορούμε να δούμε το εμπρός μέρος του οχήματος που δίνει την οπτική υπογραφή του. Μία λωρίδα LED περιβάλλει δύο οριζόντιες μονάδες LED (τα φωτισικά σώματα) που είναι μέρος των προβολέων, με το λογότυπο Kia να φωτίζεται επίσης.

Advertisement

Άλλα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού περιλαμβάνουν: Τις καμπύλες στο καπό, τα μεγάλα “φτερά” των τροχών και τις μικροσκοπικές βιντεοκάμερες τύπου κεραίας που αντικαθιστούν τους καθρέφτες.

Τα σχήματα των αυτοκινήτων πρέπει να κάνουν την καρδιά των υποψήφιων αγοραστών να χτυπά έντονα. Πρέπει να ισχύει το ίδιο είτε τα αυτοκίνητα έχουν κινητήρες με καύσιμο είτε είναι ηλεκτρικά” δήλωσε ο Gregory Guillaume, Αντιπρόεδρος Design για την Kia Motors Ευρώπης.

Advertisement

Συμφωνούμε απόλυτα με ότι λέει ο Gregory Guillaume αλλά θέλουμε κάτω από την επιθετική εμφάνιση να υπάρχει και η αντίστοιχη απόδοση κάτι που ο ίδιος ο Guillaume υποσχέθηκε λέγοντας: “ Το αυτοκίνητο θα σας κάνει να ανατριχιάσετε όταν το οδηγήσετε”. Η Kia μας ενθουσίασε, με αυτό και περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.