Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επιθετική εμφάνιση της νέας Jaguar F-Pace SVR (video)

Ελλάδα 3:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επιθετική εμφάνιση της νέας Jaguar F-Pace SVR (video)

ΝΕΑ

Η επιθετική εμφάνιση της νέας Jaguar F-Pace SVR (video)

ΝΕΑ

Το premium SUV έχει υποβληθεί σε σημαντικές επεμβάσεις που βελτιώνουν τη συμπεριφορά του στο δρόμο και του χαρίζουν πιο δυναμική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Με το βλέμμα στραμμένο προς την Porsche Macan Turbo, η Jaguar προχώρησε στην ανανέωση της FPace SVR, εστιάζοντας στη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής, του συστήματος μετάδοσης της κίνησης και του πλαισίου.

Κάτω από το καπό του SUV επιδόσεων συναντάται ένας αναθεωρημένος V8 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 5,0 λίτρων ο οποίος συνεχίζει να αποδίδει 550 ps, αλλά φέρει αυξημένη κατά 20 Nm ροπής (700 Nm), ενώ το κιβώτιο είναι 8τάχυτο αυτόματο. Το 0-100 χλμ./ώρα «έρχεται» σε 4,0 sec και η τελική ταχύτητα αντιστοιχεί σε 287 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Έμφαση έχει δοθεί στην αναβάθμιση της ανάρτησης, με ρυθμιζόμενα αμαρτισέρ και νέα silent blocks για την απορρόφηση των κραδασμών, ενώ, όπως αναφέρει η Jaguar αναθεωρημένα είναι και προγράμματα οδήγησης Comfort και Dynamic. Στην πρώτη περίπτωση η άνεση είναι μεγαλύτερη, ενώ το δυναμικό προφίλ οδήγησης είναι πιο «σφικτό».

Εκτός των ανωτέρω σε επεμβάσεις έχει υποβληθεί και η εμφάνιση του μοντέλου, η οποία πλέον εκπέμπει πιο… επιθετική αύρα. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει νέο spoiler και νέος προφυλακτήρας με πιο επιβλητικούς αεραγωγούς (σ.σ. εμπνευσμένους από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό), ενώ εισαγωγές αέρα συναντώνται και στο καπό. Τα συγκεκριμένα στοιχεία μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση (οπισθέλκουσα) κατά 35%.

Advertisement

Εμπρός, ακόμη, δεσπόζουν νέοι LED κεντρικοί προβολείς με γραφικά για τα φώτα ημέρας τύπου Double J”, ενώ για τα «πλευρά» προσφέρονται -προαιρετικά- ζάντες SVR των 22 ιντσών από σφυρήλατο αλουμίνιο. Το πίσω μέρος κοσμείται από νέα LED φωτιστικά σώματα, νέο προφυλακτήρα με diffuser και τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Σημειώνεται πως η ανανεωμένη Jaguar FPace θα διατεθεί σε 16 premium χρωματικές αποχρώσεις.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο προσφέρονται εδώ

Δείτε την ανανεωμένη Jaguar F-Pace SVR στο βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η ανανεωμένη Jaguar F-Pace (VIDEO)

Τα πάντα για την Jaguar E-Pace PHEV 

H δυνατότερη Jaguar F-Pace SVR είναι της Lister (VIDEO)