Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «J.Lo» λανσάρει το νέο Fiat 500e (+video)

Ελλάδα 13:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η «J.Lo» λανσάρει το νέο Fiat 500e (+video)

ΝΕΑ

Η «J.Lo» λανσάρει το νέο Fiat 500e (+video)

ΝΕΑ

Η Fiat επιστρατεύει την Τζένιφερ Λόπεζ για το λανσάρισμα του ηλεκτρικού 500e.

Advertisement
Advertisement

Ένα αυτοκίνητο σαν το Fiat 500 από μόνο του είναι αντικείμενο lifestyle και μόδας. Πόσο μάλλον η ηλεκτρική του έκδοση 500e η οποία είναι ακόμα πιο εκλεπτυσμένη και νεανική προσελκύοντας το νεανικό κοινό που θέλει κάτι ξεχωριστό και μοντέρνο για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Η Fiat μας έχει συνηθίσει στην γκάμα των 500 να δημιουργεί ειδικές εκδόσεις με θέμα τη μόδα ή τις τέχνες ή τη showbiz και η τελευταία της συνεργασία με την Τζένιφερ Λόπεζ είναι ένα ακόμα δείγμα αυτής της στρατηγικής. Η διάσημη τραγουδίστρια δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τη Fiat αφού το 2011 συνεργάστηκε με τους Ιταλούς στην επιστροφή τους στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Αυτήν τη φορά η συνεργασία της Fiat με τη «J.Lo» αφορά το νέο ηλεκτρικό 500e το οποίο πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Can’t Get Enough». Το μοντέλο που θέλει να λανσάρει η Fiat αποτελεί ειδική έκδοση που θα απευθύνεται στην αγορά της Αμερικής, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο. Στο μικρό βίντεο πάντως που δημιούργησε εμφανίζεται μια παλιότερη έκδοση του cabrio 500C η οποία συναντιέται με το ηλεκτρικό 500e έχοντας στο επίκεντρο την τραγουδίστρια.

Η καινούρια αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Μαρτίου στις ΗΠΑ και θα είναι το δεύτερο μοντέλο που λανσάρει η Fiat στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όσο για τα τεχνικά στοιχεία, αυτά θα παραμείνουν ίδια με τη βασική έκδοση. Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα θα έχει απόδοση 118 ίππους και 220 Nm ροπής με την μπαταρία των 42 kWh να χαρίζει αυτονομία της τάξης των 235 χιλιομέτρων.

Advertisement

Δείτε το teaser της Fiat.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Best seller το Fiat 500e
Στο «σφυρί» το… Fiatάκι παραλίας του Τζιάνι Ανιέλι
Η Fiat… πατάει off στην παραγωγή του 500e!