Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η υπέρτατη κόντρα των ‘80s (+video)

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η υπέρτατη κόντρα των ‘80s (+video)

ΝΕΑ

Η υπέρτατη κόντρα των ‘80s (+video)

ΝΕΑ

Η Ferrari Testarossa και η Lamborghini Countach, δύο από τα πιο sexy αυτοκίνητα στην ιστορία που κοσμούσαν ως αφίσες τα περισσότερα εφηβικά δωμάτια της δεκαετίας του 1980, δίνουν το παρόν σε ένα video που τα φέρνει δίπλα- δίπλα.

Advertisement
Advertisement

Ετεροχρονισμένη απάντηση στο ερώτημα «ποιο είναι το καλύτερο από τα δύο» έρχεται να δώσει το video του 888MF καναλιού στο youtube.

Η Lamborghini Countach LP 5000 QV του 1986 και η Ferrari Testarossa του 1988, παρουσιάζονται σε εξαιρετική όπως φαίνεται κατάσταση, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο που ακολουθούσε όλους όσοι ασχολούνται με τα αυτοκίνητα από τη «χρυσή» δεκαετία του ’80. Το μυστήριο αυτό, δεν είναι άλλο από την απάντηση στο ερώτημα «ποιο είναι το καλύτερο» με δεδομένο πως μιλάμε για δύο από τα εμβληματικότερα αυτοκίνητα μιας δεκαετίας γεμάτης με ωραία αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Ο παρουσιαστής στο video πάντως, δεν ξεφεύγει από τα «κλισέ» που όλοι φανταζόμαστε, καθώς λέει πως το μεν μοντέλο της Ferrari είναι πιο «GT», ενώ η Countach είναι περισσότερο brutal και δεν ενδείκνυται για μεγάλες διαδρομές. Η Lamborghini είναι όμως αυτή που θα κερδίσει το στοίχημα της πρώτης ματιάς, καθώς από όποια πλευρά και αν την κοιτάξει κανείς, είναι απόλυτα επιβλητική και τελείως εξωτική– ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα, που έχουμε δει πάρα πολλές ακραίες περιπτώσεις σχεδίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Mansory Stallone GTS είναι Ferrari 812 GTS με αναβολικά
Ποια Ferrari κοστίζει όσο ένα hot hatch;
Οι πιο τρελές πιρουέτες της Lamborghini Essenza (video)

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement