Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ηλεκτρική Lamborghini θα είναι… κόλαση!

Ελλάδα 5:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ηλεκτρική Lamborghini θα είναι… κόλαση!

ΝΕΑ

Η ηλεκτρική Lamborghini θα είναι… κόλαση!

ΝΕΑ

Η ιστορική ιταλική μάρκα θέλει να περάσει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με τις λιγότερες δυνατές απώλειες στον χαρακτήρα της.

Advertisement
Advertisement

Προχωρώντας τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, η Lamborghini βρίσκεται σε μία φάση επαναπροσδιορισμού της στάσης της απέναντι σε αυτή τη νέα εποχή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini Stephan Winkelmann σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πληροφορίες για το πως θα προσεγγίσει η εταιρεία τα νέα δεδομένα χωρίς να χάσει τον χαρακτήρα και την κληρονομιά της.

Ενώ οι λεπτομέρειες κάποιων συγκεκριμένων μοντέλων παραμένουν αδιευκρίνιστες, η ηλεκτρική γκάμα της Lamborghini στοχεύει να διατηρήσει την βασική φιλοσοφία της εταιρείας, ενώ παράλληλα να αγκαλιάσει την τεχνολογία αιχμής.

Advertisement
Advertisement

Ο Winkelmann τονίζει ότι η μεγάλη ισχύς από μόνη της δεν θα καθορίσει αυτά τα αυτοκίνητα. Aντίθετα, η εστίαση είναι στη δημιουργία μιας οδηγικής εμπειρίας που ξεπερνά τις παραδοσιακές μετρήσεις.

Με ισχύ που θα ξεπερνά τους 1.300 ίππους, η ηλεκτρική Lamborghini θα είναι προφανώς σε άλλο επίπεδο από τα σημερινά συμβατικά μοτέρ, όμως το μυστικό δεν βρίσκεται μόνο στα νούμερα, καθώς ο Winkelmann τονίζει ότι η συναισθηματική σύνδεση είναι υψίστης σημασίας.

Στόχος της εταιρείας είναι να μεταφέρει την έξαψη και το πάθος της οδήγησης μιας Lamborghini στα ηλεκτρικά της μοντέλα.

Advertisement

Παρά την αναπόφευκτη αύξηση του βάρους, οι μηχανικοί της Lamborghini διερευνούν καινοτόμες λύσεις, αξιοποιώντας το λογισμικό και τις προηγμένες τεχνολογίες κίνησης για τη βελτιστοποίηση της οδηγικής απόλαυσης.

Αναγνωρίζοντας τις μελλοντικές προκλήσεις, ο Winkelmann θέτει μια φιλόδοξη ατζέντα για το ηλεκτρικό μέλλον της Lamborghini, απαιτώντας μια ισορροπία μεταξύ επιτάχυνσης, τελικής ταχύτητας και αυτονομίας.

Advertisement

Αυτή την εποχή δοκιμάζονται πολλά πρωτότυπα και τεχνολογίες για τη μελλοντική ηλεκτρική Lamborghini, με τους ανθρώπους της εταιρείας να υπόσχονται καθαρόαιμες εμπειρίες χωρίς πολλές από τις ιδιοτροπίες που φέρνει μαζί της η ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πικάντικο σκάνδαλο με την Lamborghini
Η πιο ακριβή Lamborghini Diablo είναι αυτή του Τράμπ
Uber με Lamborghini; (video)

 

Advertisement