Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Uber με Lamborghini; (video)

Ελλάδα 11:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Uber με Lamborghini; (video)

ΝΕΑ

Uber με Lamborghini; (video)

ΝΕΑ

Νεαρός παραλαμβάνει για διαδρομή πελάτες που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, όταν πατάει βαθιά το γκάζι στο ιταλικό «θηρίο» που εκτοξεύεται στην άσφαλτο…

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να είναι στημένο-ως είθισται σε τέτοια βίντεο- αφού είναι σχεδόν αδύνατο ένας οδηγός Uber να οδηγεί μια θηριώδη Lamborghini παραλαμβάνοντας πελάτες που έχουν καλέσει την υπηρεσία, αλλά είναι απολαυστικό, κυρίως για τις αντιδράσεις.
Αντιδράσεις, οι οποίες κυμαίνονται από επιφωνήματα θαυμασμού αρχικά μέχρι ουρλιαχτά, όταν η επιτάχυνση της Lamborghini, εκτοξεύει το αυτοκίνητο στην άσφαλτο της ηλιόλουστης Καλιφόρνια.

Οι δυο νεαρές που πρωταγωνιστούν στο βίντεο, μπορεί να είναι «μιλημένες» αλλά αυτό που δεν περιμένουν είναι ότι ο οδηγός τους θα πατήσει τέρμα το γκάζι.
Μάλιστα δεν το κάνει μια φορά αλλά όπου του δίνεται η ευκαιρία, κάνοντας τις δύο νεαρές να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, αφού οι επιταχύνσεις της Lamborghini είναι απίστευτες.

Έχει φροντίσει πάντως να υπάρχει και σακούλα για την περίπτωση που η πελάτισσα ζαλιστεί από τα γκάζια, του Ιταλικού «θηρίου» που τις πηγαίνει εκεί που ήθελαν πολύ πιο σύντομα από ένα συμβατικό όχημα.

Advertisement
Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Απίστευτο: Ξήλωσαν και έκλεψαν τα φώτα της Porsche Taycan
Απίστευτο: Εκλεψαν ζαντολάστιχα πάνω από το αυτοκίνητο αξίας 20.000 ευρώ (video)
Αν είσαι ο Ιμπραχίμοβιτς δεν περιμένεις για να πάρεις Ferrari Purosangue (+video)

 

Advertisement