Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai ετοιμάζει το i30 Fastback N Line

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Hyundai ετοιμάζει το i30 Fastback N Line

ΝΕΑ

Η Hyundai ετοιμάζει το i30 Fastback N Line

ΝΕΑ

Η Hyundai μας ξάφνιασε ευχάριστα με την παρουσίαση της έκδοσης «N Line» του i30 hatchback, προσφέροντας την εμφάνιση του hot i30 N χωρίς τις μηχανικές αλλαγές του. Τώρα η σειρά οπτικών βελτιώσεων «N Line» επεκτείνεται στο i30 Fastback.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@gmail.com)

Το Hyundai i30 Fastback N ξεχωρίζει από τις «απλές» εκδόσεις από τον εμπρός προφυλακτήρα με το ασημένιο περίγραμμα, την μάσκα σε σχήμα κυψέλης, τους προβολείς με το μαύρο εσωτερικό, τον πίσω προφυλακτήρα με το diffuser και τις κόκκινες ανακλαστικές λωρίδες.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό το sportive look συνεχίζεται με το νέο τιμόνι, τα μεταλλικά υπενδεδυμένα πεντάλ, τον μοχλό ταχυτήτων (N-branded) και τα ημιμπάκετ καθίσματα.

Οι ζάντες είναι 17 ή 18 ιντσών (για να χωρούν μεγαλύτερα φρένα αν το επιθυμείτε) και φορούν ελαστικά Michelin PS4. Οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των τετρακύλινδρων κινητήρων T-GDI των 1000 και 1.400 κ.εκ., που παράγουν 118 και 138 ίππους αντίστοιχα.

Hi30FastbackN2

Advertisement

«Το δεύτερο μοντέλο Hyundai που διαθέτουμε με την εμφάνιση N Line, δίνει τη δυνατότητα στους περισσότερους πελάτες να βιώσουν το συναίσθημα N», δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann της Hyundai και πρόσθεσε: «Το i30 Fastback N Line συνδυάζει την κομψότητα του coupe με πέντε πόρτες αλλά και μια διακεκριμένη επιλογή δυναμικών χαρακτηριστικών N Line».

Hi30FastbackN3

Advertisement

Το i30 Fastback N Line θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το τέλος του έτους.