Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai δοκιμάζει ένα νέο pick-up

Ελλάδα 15:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Hyundai δοκιμάζει ένα νέο pick-up

ΝΕΑ

Η Hyundai δοκιμάζει ένα νέο pick-up

ΝΕΑ

Σε φάση δοκιμών βρίσκεται το pick-up της Hyundai που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μετά την παρουσίαση του πρωτότυπου Sanda Cruz το 2015, η αγορά της Αμερικής αναμένει την πρόταση της Hyundai στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία. Ωστόσο αν και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν αναμένεται να περάσει στην παραγωγή νωρίτερα από το 2020, ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε ένα πρωτότυπο δοκιμών με έντονο καμουφλάζ που εικάζεται πως είναι της Hyundai.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο Almuraba.net και είναι σαφές πως το καμουφλάζ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια διαπιστώσεων, πέραν των προφανών. Μιλάμε λοιπόν για ένα μεγάλο τετράθυρο pick-up με αρκετά μακρύ καπό και αρκετά κεκλιμένο, για τα δεδομένα της κατηγορίας, παρμπρίζ.

hyundaipickup2345432harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο οι γραμμές και οι αναλογίες του δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη συγγένεια με αυτές του πρωτότυπου Santa Cruz που είχε μια σαφώς πιο επιθετική και δυναμική προσέγγιση. Πάντως αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία, προηγούμενη φημολογία ανέφερε πως η Hyundai προσανατολίζεται στη δημιουργία δύο pick-up μοντέλων που θα απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.

hyundaipickup2345432harpi640